Στα 22,5 εκ. η τιμή του Αρναούτοβιτς

Την τελική τιμή, ώστε να πουλήσει με ένα ικανοποιητικό ποσό τον Μάρκο Αρναούτοβιτς στην Γουέστ Χαμ, έθεσε η Στόουκ, η οποία έχει ήδη ρίξει δύο «άκυρα» στα «σφυριά» για τον Αυστριακό επιθετικό μέσο.



Στα 22,5 εκ. η τιμή του Αρναούτοβιτς

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής από την Αυστρία αποτελεί τον διακαή πόθο του Κροάτη τεχνικού των «σφυριών» Σλάβεν Μπίλιτς, εισπράττοντας δις την άρνηση της Στόουκ σε ισάριθμες προτάσεις για παραχώρηση του παίκτη, με τελευταία εκείνη που άγγιξε τα 20 εκ. πριν λίγες μέρες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας «Daily Mail», οι ιθύνοντες του συλλόγου,  αναμένουν και τρίτη κρούση από τα «σφυριά», αξιώνοντας ένα ποσό της τάξης των 22,5 εκ. λιρών από την ομάδα του Ανατολικού Λονδίνου.

Η κοστολόγηση αυτή από μεριά «πότερς», δείχνει πόσο σημαντικός ήταν ο Αυστριακός εξτρέμ πέρυσι για αυτούς, αλλά και γιατί περίπου το 10% του ποσού από την μεταγραφή του παίκτη, θα πάει σε μπόνους και αμοιβές ατζέντηδων.

Απ’ ότι φαίνεται, μετά την εξέλιξη αυτή έχει βρεθεί η «χρυσή τομή» μεταξύ των δυο πλευρών και κατά πάσα πιθανότητα ο Μάρκο Αρναούτοβιτς θα γίνει σύντομα κάτοικος της Αγγλικής πρωτεύουσας.   

Επιμέλεια: Γιώργος Κορολής