Συμφωνία-ρεκόρ για Γουόκερ!

Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ έφτασαν σε οριστική συμφωνία για τον Κάιλ Γουόκερ, ο οποίος αναμένεται να γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή αμυντικού στην ιστορία!



Συμφωνία-ρεκόρ για Γουόκερ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Skysports», οι δύο ομάδες έδωσαν τα χέρια για τον ¶γγλο μπακ, με το deal να κλείνει στα 50 εκατομμύρια λίρες!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αναζητούσε μια σημαντική προσθήκη για το δεξιό άκρο της άμυνας των «πολιτών» και μετά την άρνηση του Ντάνι ¶λβες, η επιλογή του Γουόκερ έμοιαζε με «μονόδρομο» !

Ανάμεσα σε Σίτι και Τότεναμ υπήρχε διαφορά στο οικονομικό, όμως η διοίκηση του συλλόγου του Μάντσεστερ αποφάσισε να ανεβάσει την πρότασή της!

Με βάση πάντα το ρεπορτάζ του «Skysports», το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι κάποιες λεπτομέρειες οι οποίες αναμένεται να διευθετηθούν έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας. Στη συνέχεια ο Γουόκερ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα γίνει και επίσημα παίκτης της Σίτι.

Μάλιστα λέγεται πως με τα μπόνους η μεταγραφή θα ξεπεράσει για λίγο τα 50 εκατομμύρια λίρες, και ο ¶γγλος μπακ θα βάλει από… κάτω τους Νταβίντ Λουίζ και Τζον Στόουνς, όντας πλέον ο πιο ακριβός αμυντικός στο ποδόσφαιρο.