Τσάβι: «Δεν θα έφερνα πίσω τον Μπεγερίν»!

Αντίθετος με το ενδεχόμενο επιστροφής του Έκτορ Μπεγερίν στην Μπαρτσελόνα δήλωσε στην καταλανική εφημερίδα «Sport» ο θρύλος των «μπλαουγκράνα», Τσάβι.



Τσάβι: «Δεν θα έφερνα πίσω τον Μπεγερίν»!

Ο 37χρονος ποδοσφαιριστής της Αλ Σαντ του Κατάρ (από το 2015 εκεί) τεκμηρίωσε την άποψή του σχετικά με τον δεξιό οπισθοφύλακα της Άρσεναλ υποστηρίζοντας ότι δεν συμφωνεί γενικώς με το να γυρίζουν στην ομάδα παίκτες, οι οποίοι αποφάσισαν κατά το παρελθόν να φύγουν από εκείνη (όπως έκανε και ο Μπεγερίν), δίχως πάντως, να αναιρεί το ότι ο 22χρονος Ισπανός μπακ θα μπορούσε να ταιριάξει με το υπόλοιπο σύνολο, εφόσον υλοποιηθεί εντέλει ο επανερχομός του στο «Καμπ Νου». Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Δεν τον έχω δει πολύ να αγωνίζεται, όμως μου είναι δύσκολο να αποδεχθώ την επιστροφή ενός παίκτη που ήδη είχαμε. Φυσικά και μπορεί να λειτουργήσει σωστά μια τέτοια μεταγραφή, μπορεί, όμως, και οχι. Εγώ πάντως, δεν θα έφερνα πίσω παίκτες που έχουν φύγει. Και γιατί να φύγουν στα 16 ή τα 17; Μου είναι αδύνατο να το καταλάβω! Ήσουν εδώ, ήθελες να φύγεις, οπότε μην έρθεις πίσω ξανά»!