Ο... θαρραλέος Χιούζ!

Χωρίς φόβο για τις αποφάσεις της διοίκησης και την πιθανή απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Φούλαμ στο άμεσο μέλλον, συνεχίζει να προπονεί τη λονδρέζικη ομάδα, ο Μαρκ Χιούζ! «Δεν αισθάνομαι πίεση. Έχω βρεθεί στο παρελθόν σε παρόμοια θέση» δήλωσε ο τεχνικός των «cottagers».



Ο... θαρραλέος Χιούζ!

Η περσινή φιναλίστ του Γιουρόπα Λιγκ, δεν έχει καταφέρει να συνεχίσει την εκπληκτική πορεία της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου και οι προσδοκίες,  που δημιουργήθηκαν με την έλευση του Μαρκ Χιούζ στον πάγκο, το καλοκαίρι, έχουν πέσει στο κενό. Η Φούλαμ αντιμετωπίζει την ουραγό της Πρέμιερ Λιγκ, Γουέστ Χαμ, στο πλαίσιο της Boxing Day και σε περίπτωση ήττας, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο απόλυσής του από το σύλλογο. Παρόλα αυτά, ο προπονητής των «cottagers», δηλώνει πως συνεχίζει το έργο του χωρίς φόβο!

«Δεν έχω μιλήσει με τον πρόεδρο αυτή την εβδομάδα. Δεν έχουμε μιλήσει για τίποτα. Σίγουρα θα υπάρξει έντονη φημολογία για τα επόμενα παιχνίδια, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ. Πάντα συμβαίνει. Προσωπικά, αν με ρωτήσετε, δεν αισθάνομαι πως βρίσκομαι υπό πίεση. Έχω βρεθεί ξανά στο παρελθόν σε παρόμοια κατάσταση. Οι διοικούντες τον σύλλογο αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά και να μαζέψουμε βαθμούς» ήταν τα λόγια του Χιούζ.