Λουκάκου: «Σημαντικός ο ρόλος του Πογκμπά στη μεταγραφή... »

Το προφανές υποστήριξε ο Ρομέλου Λουκάκου μιλώντας για τα όσα του είχε πει από το περασμένο καλοκαίρι ο Πολ Πογκμπά, όταν ο Γάλλος επέστρεψε στη Γιουνάιτεντ και έκανε τον κολλητό του να καταλάβει πόσο μεγάλος σύλλογος είναι αυτός του Μάντσεστερ...  



Λουκάκου: «Σημαντικός ο ρόλος του Πογκμπά στη μεταγραφή... »

Μιλώντας στο επίσημο κανάλι των «κόκκινων διαβόλων» για την επιρροή που του άσκησε ο Πογκμπά κι αν έχει μιλήσει και με τον Μαρουάν Φελαϊνί με τον οποίο ούτως ή άλλως συνεργάζονται στην εθνική ομάδα του Βελγίου, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Γιουνάιτεντ είπε:

«Ο Πολ έπαιξε μεγάλο ρόλο στη μεταγραφή μου... Είναι από τους καλύτερούς μου φίλους, είμαστε γείτονες και είμαστε μαζί όλη μέρα. Από την ημέρα που εκείνος επέστρεψε στη Γιουνάιτεντ, έβαλε στο μυαλό μου πως άν ερχόταν μια τέτοια ευκαιρία για εμένα, δεν θα μπορούσα να πω “όχι”.

Η Γιουνάιτεντ είναι τεράστιος σύλλογος και έχει “δίψα” για τίτλους. Μ' αρέσει που είμαι πλέον σε μια ομάδα που κυνηγάει συνεχώς τίτλους και ασφαλώς το θεωρώ ευλογία για εμένα.

Με τον Φελαϊνί μιλήσαμε πριν από δύο μέρες και μου είπε ότι θα ανακαλύψω από κοντά πόσο μεγάλη ομάδα είναι η Γιουνάιτεντ...».