Ρούνεϊ: «Ήρθα για να παίζω»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Έβερτον-μετά από ένα διάλλειμα 13 ετών-πραγματοποίησε ο Γουέιν Ρούνεϊ.



Ρούνεϊ: «Ήρθα για να παίζω»

Ο 31χρονος επιθετικός παρουσιάστηκε γεμάτος αυτοπεποίθηση και όρεξη για τη ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, τονίζοντας πως στόχος του είναι να αγωνίζεται συνεχώς ώστε να σημειώσει επιτυχίες με τη φανέλα των «ζαχαρωτών» αλλά και να κερδίσει και πάλι τη θέση του στην Εθνική ομάδα της Αγγλίας.

Δεν παρέλειψε μάλιστα να εκφράσει τα παράπονά του για το χρόνο συμμετοχής που του εμπιστεύτηκε κατά τη διάρκεια της τελευταίας σεζόν ο Ζοσέ Μουρίνιο.

«Ήταν απογοητευτικό. Είχα συνηθίσει να αγωνίζομαι συνεχώς κατά τη διάρκεια της καριέρας μου και αυτή ήταν η πρώτη φορά που δεν αγωνιζόμουν σε κάθε παιχνίδι. Θέλω να παίζω και όταν αυτό δεν συμβαίνει απογοητεύομαι»

«Ήμουν αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έπρεπε να κρύβω την πικρία μου για να μην επηρεάσω το κλίμα στην ομάδα. Πλέον θέλω να προπονούμαι και να συμπληρώσω αρκετές συμμετοχές. Ένας από τους στόχους μου είναι να πραγματοποιήσω μια καλή σεζόν ώστε να ξανακερδίσω τη θέση μου στην Εθνική ομάδα»

«Δεν επέστρεψα στην Έβερτον για να αποσυρθώ από την ενεργό δράση. Αισθάνομαι καλά και θέλω να πετύχουμε πράγματα. Είναι μια πρόκληση που ήρθε την κατάλληλη στιγμή για την καριέρα μου και δηλώνω έτοιμος να τα καταφέρω» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άγγλος.