Χιούτον: «Θα είχαν τους λόγους τους»

Λίγες μέρες μετά την απόλυσή του από την τεχνική ηγεσία της Νιούκαστλ, ο Κρις Χιούτον δηλώνει απορημένος και έκπληκτος από την απόφαση των ιθυνόντων του συλλόγου να χωρίσουν οι δρόμοι τους, ωστόσο τόνισε πως δεν κρατάει κακία προς τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Μάικ Άσλεϊ.



Χιούτον: «Θα είχαν τους λόγους τους»

Ο Κρις Χιούτον απομακρύνθηκε από τον πάγκο της Νιούκαστλ στις αρχές του τρέχοντος μήνα και τη θέση του πήρε ο Άλαν Πάρντιου. Η κίνηση της διοίκηση των «καρακάξων» ήταν για πολλούς αναμενόμενη, λόγω της ασυνέπειας της ομάδας  στα αποτελέσματα, αλλά σοκάρισε όλους τους ποδοσφαιριστές, που τον στήριζαν και τον ήθελαν μαζί τους. «Ένα πρωινό χτύπησε το τηλέφωνό μου και στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο τεχνικός διευθυντής, Ντέρεκ Λάμπιας. Ήθελε να τον συναντήσω στο γήπεδο μαζί με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Πολ Μπάρον και έπειτα έμαθα τα νέα» δήλωσε ο πρώην τεχνικός της Νιούκαστλ και συμπλήρωσε:

«Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν είναι ευχάριστα για αυτό που τα υπόκειται, ειδικά αν δεν το περιμένεις. Πρέπει πάντα, όμως, να κοιτάς μπροστά». Αναφορικά με τις αιτίες που οδήγησαν τις δύο πλευρές στο «διαζύγιο», ο Χιούτον υποστήριξε: «Θα είχαν τους λόγους τους για να με απολύσουν. Με έχουν ρωτήσει πολλές φορές για τους λόγους για τους οποίους απομακρύνθηκα από τον πάγκο της ομάδας, αλλά η αλήθεια είναι πως μετά δυσκολίας μπορώ να απαντήσω. Την απάντηση μπορεί να τη δώσει μόνο ο πρόεδρος, ο τεχνικός διευθυντής και ο ιδιοκτήτης».