Ρούνεϊ, η επιστροφή!

Μετά από 13 χρόνια, ξανά κοντά της! Ο Γουέιν Ρούνεϊ επέστρεψε κι επίσημα πλέον στην Έβερτον για να συνεχίσει να γράφει εκεί την ποδοσφαιρική του ιστορία! Αποχώρησε ως θρύλος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ...



Ρούνεϊ, η επιστροφή!

Ήταν παιδάκι, 18 ετών, όταν έφυγε από το Μέρσεϊσαϊντ, αφήνοντας τον κόσμο της Έβερτον να τον θεωρεί προδότη για την απόφασή του να συνεχίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Επιστρέφει και είναι 31 ετών, πιο έμπειρος από ποτέ, πιο επιτυχημένος από ποτέ, όντας ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στην εθνική ομάδα της Αγγλίας και τους «κόκκινους διαβόλους». 

Επιστρέφει για να ξαναβρεί τον εαυτό του. Εκεί που γνωρίζει πολύ καλά ότι υπάρχει ακόμα αγάπη για εκείνον, αφού φρόντισε να διορθώσει τη σχέση του με τον σύλλογο και τον κόσμο τα προηγούμενα χρόνια. 

Ο Γουέιν Ρούνεϊ από το μεσημέρι της Κυριακής και για τα επόμενα δύο χρόνια, είναι και πάλι ποδοσφαιριστής της Έβερτον, επιστρέφοντας 13 χρόνια μετά.

«Δεν γύρισα μονάχα γιατί υποστηρίζω αυτή την ομάδα ή γιατί είναι η ομάδα με την οποία μεγάλωσα. Γύρισα γιατί πιστεύω ότι μπορεί να πετύχει πολλά αυτός ο σύλλογος και θέλω να είμαι κομμάτι αυτής της επιτυχίας» είπε ο ¶γγλος φορ.