Λουκάκου: «Ποιος θα έλεγε όχι στη Γιουνάιτεντ;»

Η μεγάλη ευκαιρία της καριέρας του για τίτλους και διακρίσεις παρουσιάστηκε με την κρούση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτησή του, όπως ανέφερε ο Ρομέλου Λουκάκου στην πρώτη του συνέντευξη ως μέλος των «κόκκινων διαβόλων»...



Λουκάκου: «Ποιος θα έλεγε όχι στη Γιουνάιτεντ;»

Ο Βέλγος φορ, που τα ξημερώματα της Κυριακής ολοκλήρωσε και το στάδιο των ιατρικών εξετάσεων στο Λος ¶ντζελες για να μένει μονάχα αυτή τη στιγμή η ανακοίνωση της Γιουνάιτεντ για την έναρξη της συνεργασίας τους, είπε στο «ESPN»:

«Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο. Είναι ένας σύλλογος που διψάει για το πρωτάθλημα, θέλει να κυριαρχήσει ξανά στον κόσμο. Είναι μια τεράστια ευκαιρία για εμένα και είναι κάτι που ήθελα από παιδί.

Ποιος θα έλεγε όχι στον μεγαλύτερο σύλλογο στον κόσμο; Έχει το καλύτερο γήπεδο στην Αγγλία, τους καλύτερους οπαδούς, είναι η τέλεια ευκαιρία.

Πάντα ήθελα να βρίσκομαι σε μια ομάδα που θα διεκδικεί τίτλους και τρόπαια και τώρα μπορώ να το κάνω. Νομίζω πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτή τη στιγμή βάζει στόχο να είναι η απόλυτη κυρίαρχος στην ομάδα, μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις και αν κοιτάξεις την ιστορία του κλαμπ, λέει πολλά από μόνη της.

Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε. Είναι ώρα για δουλειά τώρα. Πιο σκληρή από ποτέ...».