Σπουδαία κίνηση για τον αδικοχαμένο Μπράντλεϊ

Λίγες ώρες μετά την απώλεια του 6χρονου φιλάθλου της Σάντερλαντ Μπράντλεϊ Λόβερι από καρκίνο, ο ποδοσφαιριστής της Χιμπέρνιαν, Λιούις Στήβενσον, πήρε μια πολύ σπουδαία απόφαση, χαρίζοντας τα έσοδα από τον αυριανό (9/7) αγώνα που θα γίνει προς τιμήν του με τις «μαυρόγατες», στο ίδρυμα που φέρει το όνομα του αδικοχαμένου παιδιού.



Σπουδαία κίνηση για τον αδικοχαμένο Μπράντλεϊ

Σύμφωνα με πληροφορίες του σκωτσέζικου «Sky Sports», ο αμυντικός της Χιμπέρνιαν, Λιούις Στήβενσον, συντετριμμένος από την χθεσινή απώλεια του 6χρονου Μπράντλεϊ, προχώρησε σε μια μεγάλη κίνηση ανθρωπιάς.

Συγκεκριμένα, ο επί πολλά χρόνια ποδοσφαιριστής των «Χιμπς» αποφάσισε πως μέρος των εσόδων από τον αυριανό φιλικό αγώνα με την Σάντερλαντ, που θα γίνει προς τιμήν του, θα διατεθούν στο ίδρυμα που φέρει το όνομα του Μπράντλεϊ Λόβερι, ο οποίος χθες «έχασε την μάχη» με τον καρκίνο και έφυγε από την ζωή, μόλις στο έκτο έτος της ηλικίας του.     

Επίσης το ίδιο το Μέσο συμπληρώνει, πως οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια και θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στο 6ο λεπτό της αυριανής αναμέτρησης, προς τιμήν του αδικοχαμένου φιλάθλου των «μαυρόγατων».

Επιμέλια: Γιώργος Κορολής