Νικήτρια η Γιουνάιτεντ για Λουκάκου!

Γίνεται «κόκκινος διάβολος»! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι όπως όλα δείχνουν η μεγάλη νικήτρια στη μάχη της αγοράς του Ρομέλου Λουκάκου, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι το «super deal», το οποίο εκτός του ποσού και των bonus περιλαμβάνει και την επιστροφή του Γουέιν Ρούνεϊ στην Έβερτον, θα αγγίξει τις 100εκατ. λίρες! Ίσως και σήμερα (8/7) οι ανακοινώσεις!  



Νικήτρια η Γιουνάιτεντ για Λουκάκου!

Συγκεκριμένα, «φρέσκο» ρεπορτάζ του «Guardian» αναφέρει ότι η Γιουνάιτεντ δεν… πανικοβλήθηκε από τη βραδινή «σφήνα» της Τσέλσι που μάτσαρε την πρότασή των 75εκατ. λιρών και - με προσεκτικές κινήσεις- κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα για την αγορά του ποδοσφαιριστή.

Βάσει πάντα του εν λόγω ρεπορτάζ, οι «κόκκινοι διάβολοι» τα βρήκαν με την Έβερτον στα 75εκατ. ευρώ, συν ορισμένα μπόνους και τον Γουέιν Ρούνεϊ ως έμψυχο αντάλλαγμα, κάτι που εκτοξεύει την τιμή του «super deal» στα 100εκατ.! Υπάρχει μάλιστα η αίσθηση ότι η μεταγραφή θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας, αφού ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη περάσει τα ιατρικά τεστ στο Λος Άντζελες!

Από τη μεριά της, η Τσέλσι ενημερώθηκε για τις παραπάνω… λεπτομέρειες και σε πρώτη φάση δεν φαίνεται πρόθυμη να συνεχίσει την διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή, ψάχνοντας ήδη τις εναλλακτικές λύσεις για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής.