Με «υπογραφή» 90's οι τερματοφύλακες της Γουίκομπ! (pic)

Τις στολές των τερματοφυλάκων ενόψει της νέας σεζόν παρουσίασε η Γουίκομπ, με το σχέδιο αυτών να θυμίζει έντονα τις αντίστοιχες πολλών συλλόγων κατά τη δεκαετία του ’90, είτε εντός, αλλά έιτε και εκτός «Νησιού».



Με «υπογραφή» 90's οι τερματοφύλακες της Γουίκομπ! (pic)

Η βασική ενδυμασία έχει ως κύρια απόχρωση το φωτεινό «φωσφοριζέ» κίτρινο, τη στιγμή που στο πάνω μέρος της (φανέλα) αποτυπώνονται πολύχρωμα σχέδια, όπου κυριαρχεί το ροζ, ενώ το δεύτερο σύνολο θυμίζει κι εκείνο την περασμένη 20-25ετία, με το ροζ να «μονοπωλεί» σχεδόν σε φανέλα και σορτς, όμως τα μανίκια -και το πλαϊνό του γιακά- να είναι χρώματος γαλάζιου, γεγονός που προσδίδει μία «καλτ» διάσταση.

Ενδεικτικές της «ρετρό» διάθεσης, όσον αφορά το σχεδιασμό των στολών, ήταν και οι δηλώσεις της υπεύθυνης πωλήσεων της «O’ Neills» (η μάρκα που «ντύνει» το σύλλογο της Λιγκ 2) στη Μεγάλη Βρετανία, Σούζι Ρόμπερτσον, η οποία μετά τα... αποκαλυπτήρια, τόνισε:

«Με το που ανέλαβε η Ο’Νιλς την αρμοδιότητα να σχεδιάσει τις νέες στολές τερματοφυλάκων για το 2017, ανέλαβε παράλληλα και το καθήκον να φτιάξει «κάτι ψυχεδελικό που να τραβάει αμέσως την προσοχή των αντιπάλων». Έκτοτε, οι δημιουργοί μας βρίσκονται στον... έβδομο ουρανό»!

«Ψυχεδελική», λοιπόν, η νέα φανέλα (κυρίως η πρώτη) που θα φοράει ο άνθρωπος κάτω από την εστία των «Γουόντερερς»...