Κατάφερε και έμεινε εκτός η Ρέιντζερς!

Κι όμως τα κατάφερε! Η Ρέιντζερς δέχθηκε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο της ρεβάνς με την Προγκρές στο Λουξεμβούργο και έμεινε εκτός Europa League από τον πρώτο προκριματικό και ενώ είχε κερδίσει πριν από μία εβδομάδα στην Γλασκώβη (συνολικό 2-1).



Κατάφερε και έμεινε εκτός η Ρέιντζερς!

Βέβαια έπαιξε και η ατυχία σημαντικό κομμάτι στον αποκλεισμό των Σκωτσέζων, αφού η μπάλα σταμάτησε στα δοκάρια δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο. Ωστόσο, δεν θα μπορούσαν να σταθούν μόνο εκεί οι «τζερς», καθώς τα δύο γκολ της ομάδας του Λουξεμβούργου αποτελούν το 66.6% των τερμάτων που έχουν σκοράρει ever στην Ευρώπη. Τι σημαίνει αυτό με απλά λόγια; Απέναντι στην Ρέιντζερς βρήκαν δίχτυα δύο από τις συνολικά τρεις φορές που το έχουν καταφέρει εκτός συνόρων!

Το ζουμί του αγώνα συνοψίζεται σε μια πρόταση, με την Ρέιντζερς να είναι απαράδεκτη ανά διαστήματα (αν και άτυχη όπως προαναφέρθηκε), κάτι που πλήρωσε μέσα σε εννέα λεπτά,με τον Τιλ να τροφοδοτεί τον Φρανσουά για το 1-0 στο 66Ά και τον πρώτο να διαμορφώνει το αποτέλεσμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Σημασία έχει πως αυτός ήταν ο πιο ντροπιαστικός αποκλεισμός στην πλούσια ιστορία της!