Τέρι: «Στόχος να γυρίσω στην Τσέλσι ως προπονητής»

Την επιθυμία του να επιστρέψει από τη θέση του προπονητή στην ομάδα, με την οποία είναι συνυφασμένη ολόκληρη σχεδόν η ποδοσφαιρική του καριέρα εξέφρασε ο κεντρικός αμυντικός της Άστον Βίλα πλέον, Τζον Τέρι.



Τέρι: «Στόχος να γυρίσω στην Τσέλσι ως προπονητής»

Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής που αποτέλεσε επί 22 συναπτά έτη μέλος της Τσέλσι (από τις ακαδημίες ακόμη),  αποκάλυψε τις βλέψεις που έχει μετά την ολοκλήρωση της θητείας του στους «χωριάτες» και γενικά, μετά το πέρας της αγωνιστικής του δράσης επισημαίνοντας ότι ναι μεν θέλει να γίνει ο μέλλων τεχνικός των «μπλε», ωστόσο, για να γίνει αυτό θα πρέπει, όπως τόνισε, να περάσει από το στάδιο της εκμάθησης και να πάρει τα κατάλληλα διαπιστευτήρια πως αξίζει το πόστο αυτό.

Ειδικότερα, έπειτα από σχετική ερώτηση για το αν στοχεύει κάποτε να αναλάβει τα ηνία του πάγκου των Λονδρέζων, ο Άγγλος σέντερ μπακ είπε:

«Το να γίνω προπονητής της Τσέλσι κάποια στιγμή είναι ένας στόχος μου. Το έχω συζητήσει, μάλιστα, και με τον Λαμπς (σ.σ. Φρανκ Λάμπαρντ). Θα μου πείτε ότι κάνω μεγάλα όνειρα και εγώ δεν πιστεύω κιόλας ότι θα έπρεπε να ονειρεύομαι τόσο πολύ. Ανέκαθεν ήθελα να είμαι ο καλύτερος όλων και αν το καταφέρω αυτό στην προπονητική, τότε η Τσέλσι θα είναι η... εκλεκτή» και συνέχισε:

«Αυτό θα ήταν εκπληκτικό σενάριο, αλλά συνειδητοποιώ ότι δεν μπορείς να ξεκινήσεις αυτή τη δουλειά κατευθείαν από την Τσέλσι. Θα πρέπει πρώτα να πας κάπου να μάθεις, όπως κάνει ο Στίβι (σ.σ. Στίβεν Τζέραρντ) στις ακαδημίες της Λίβερπουλ».