Τέρι: «Στόχος μου η άνοδος»

Την επιστροφή της Άστον Βίλα στην Πρέμιερ Λιγκ έθεσε ως στόχο στις πρώτες του δηλώσεις ο Τζον Τέρι, με τον πρώην αρχηγό της Τσέλσι να αναφέρεται και στον λόγο που τον ώθησε να απορρίψει προτάσεις ομάδων από την πρώτη κατηγορία.



Τέρι: «Στόχος μου η άνοδος»

Ο 36χρονος αμυντικός είχε προτάσεις από τις Γουέστ Μπρομ, Σουόνσι και Μπόρνμουθ, όμως όπως και ο ίδιος παραδέχτηκε στο επίσημο σαιτ της Άστον Βίλα δεν ήθελε να βρεθέι αντιμέτωπος με την Τσέλσι. Συγεκριμένα, ο Τέρι δήλωσε πως: « Για μένα ήταν απλά το συναισθηματικό κομμάτι του να βρεθώ απέναντι στην Τσέλσι, και θα ήταν πολύ δύσκολο για μένα να το ξεπεράσω», ενώ συμπλήρωσε για την μεγάλη αγάπη του ότι: « Ήμουν 22 χρόνια στην ομάδα, 22 απίστευτα χρόνια είμαι πολύ περήφανος για αυτό, αλλά εδώ είναι ένα καινούργιο κεφάλαιο της ζωής μου, της καριέρας μου. Έυχομαι τα καλύτερα στην Τσέλσι για του χρόνου, και θα την παρακολουθώ, αλλά οι σκέψεις μου ειναι 100% εδώ τώρα».

Στόχος για την χρόνια που έρχεται δεν είναι άλλος από την άνοδο για τον πρώην αρχηγό των «μπλέ», με τον ίδιο να τονίζει πως: « Αν αυτή είναι η ιδεατή κατάσταση και σε ένα χρόνο από τώρα είμαστε με την Άστον Βίλα στην Πρέμιερ Λιγκ τότε εγώ θα έχω κάνει τη δουλειά μου και οι υπόλοιποι τις δικές τους», ενώ για το αν θα συνεχίσει αν επέλθει η άνοδος, πράγμα που θα τον φέρει αντιμέτωπο με την Τσέλσι, συμπλήρωσε: « Ελπίζω να μπορούμε να περάσουμε αυτή τη γέφυρα όταν φτάσουμε εκεί».

Μιλώντας για τον άνθρωπο που τον έπεισε να πάει στην Άστον Βίλα, τον προπονήτη Στιβ Μπρούς, ο Τέρι επισήμανε πως: « Μερικές συζητήσεις με τον Στιβ με βοήθησαν να ερθώ εδώ. Είμαι διψασμένος να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο, σε μια ομάδα που έχει τις ίδις φιλοδοξίες με μένα, δηλαδή να νικάμε και να ανέβουμε. Γι'αυτό ήρθα στην Άστον Βίλα».

Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος