Κλεμέντ: «Ο Τέρι αρνήθηκε την Πρέμιερ Λιγκ λόγω Τσέλσι»

Ο Τζόν Τέρι είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της Άστον Βίλα, επιλογή που παραξένεψε πολλούς, όχι όμως τον Πολ Κλεμέντ, που ήξερε πως ο 36χρονος αμυντικός δεν θα επέλεγε άμεσο αντίπαλο της Τσέλσι στην Πρέμιερ Λιγκ για να συνεχίσει την καριέρα του.



Κλεμέντ: «Ο Τέρι αρνήθηκε την Πρέμιερ Λιγκ λόγω Τσέλσι»

Μιλώντας στην «talkSPORT» ο τεχνικός της Σουόνσι, αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Τέρι, την οποία αρνήθηκε επειδή υπερίσχυσε η αγάπη του για την Τσέλσι. Συγκεκριμένα, ο 45χρονος προπονητής δήλωσε πως: «Από τη δική μου οπτική γωνία, με τη σχέση του Τέρι με την Τσέλσι, θα του φαινόταν πολύ δύσκολο να είναι άμεσος αντίπαλος της στην Πρέμιερ Λιγκ».

Για την επιλογή του πρώην αρχηγού των «μπλε» να πάει στην Άστον Βίλα ο Κλεμέντ τόνισε πως: «Έκανε μια συναισθηματική επιλογή. Η Άστον Βίλα είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχουν καλό προπονητή και ένα πολύ καλό οικοδόμημα εκεί», ενώ συμπλήρωσε ότι: « Νομίζω ότι ο Τέρι με την επιλογή του βρήκε τη μέση λύση ανάμεσα στην θέληση του να αγωνιστεί σε ένα καλό επίπεδο, αλλά την ίδια στιγμή να μην πάει κόντρα στο συναίσθημα, γιατί ήταν δύσκολο για εκείνον να αφήσει την Τσέλσι».

Πάντως, υπάρχει μια πιθανότητα ο Τέρι τελικά να αντιμετωπίσει την Τσέλσι, αφού οι δύο ομάδες μπορεί να βρεθούν ως αντίπαλες σε κάποια από τις διοργανώσεις του κυπέλλου.

Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος