«Η επιστροφή μου, το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων»!

Με το πιο όμορφο δώρο για τις γιορτές παρομοίασε ο Γιανίκ Μπολασί την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους, η οποία προβλέπεται να γίνει τον ερχόμενο Δεκέμβριο.



«Η επιστροφή μου, το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων»!

Ο εξτρέμ της Έβερτον έχασε τη μισή περίπου σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε έπειτα από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο κατά τη διάρκεια του εντός έδρας ματς πρωταθλήματος με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 4/12/2016, με τη συνολική αποχή του από τα γήπεδα να υπολογίζεται συνολικά στον ένα χρόνο.  

«Δουλεύω σκληρά για να επανέλθω σε καλύτερη κατάσταση. Το να επιστρέψω το Δεκέμβριο θα ήταν το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων που θα μπορούσα να κάνω στον εαυτό μου. Κάθε παίκτης θέλει να βρίσκεται στο γήπεδο», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα των «ζαχαρωτών» ο 28χρονος Κονγκολέζος.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι ο προπονητής του, Ρόναλντ Κούμαν, το ιατρικό προσωπικό και τα λοιπά μέλη της διοίκησης του συλλόγου προέκριναν τη λύση της... αναψυχής μέσω ταξιδιών για τον ίδιο, ούτως ώστε να αλλάξει παραστάσεις και να αποσυμφορήσει το μυαλό του από την... υπενθύμιση ότι δεν μπορεί να παίξει, γεγονός για το οποίο ο Μπολασί δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει λέγοντας:

«Τα ταξίδια με βοήθησαν πάρα πολύ. Απομάκρυναν τη σκέψη μου από το γεγονός πως δεν ήμουν σε θέση να παίξω. Όταν επέστρεψα, ένιωσα ειλικρινά, ανανεωμένος. Είμαι ευγνώμων στο κλαμπ, τον προπονητή μου και το ιατρικό επιτελείο που μου επέτρεψε να κάνω αυτό το διάλειμμα».