ΥπΆ ατμόν στη Γουέστ Χαμ ο Σνόντγκρας!

Προ των πυλών της... εξόδου από το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου φαίνεται πως βρίσκεται ο Ρόμπερτ Σνόντγκρας, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mirror».



ΥπΆ ατμόν στη Γουέστ Χαμ ο Σνόντγκρας!

Κατά την ίδια πηγή, ο 29χρονος Σκωτσέζος φέρεται να βρίσκεται στη «λίστα εκκαθάρισης» του προπονητή της ομάδας, Σλάβεν Μπίλιτς, ενόψει της διαμόρφωσης του υλικού για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μολονότι, λοιπόν, ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός μετεγγράφη τον περασμένο Ιανουάριο από τη Χαλ έναντι 10 εκατομμυρίων λιρών, ο Κροάτης τεχνικός των «σφυριών» εικάζεται ότι δεν πιστεύει πως είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά στο καινούριο ρόστερ που επιθυμεί στοχεύοντας σε κάτι ανώτερο από την περυσινή σεζόν, όπου ο σύλλογος της αγγλικής πρωτεύουσας ξεκίνησε με προσδοκίες... Ευρώπης, όμως κατέληξε με την εξασφάλιση της παραμονής και την 11η θέση στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος.

Από το Φεβρουάριο έως και το Μάιο που αγωνίστηκε με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ, ο Σνόντγκρας κατέγραψε 15 εμφανίσεις με 2 ασίστ, το δε συμβόλαιό του με το κλαμπ λήγει το καλοκαίρι του 2020.