Αγγλία-Γερμανία 1-1 (Ημίχρονο)

Ισόπαλα με σκορ 1-1 οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια του «Τίτσι» τα Κ-21 συγκροτήματα της Αγγλίας και της Γερμανίας για το πρώτο ημίχρονο του πρώτου ημιτελικού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στα γήπεδα της Πολωνίας.



Αγγλία-Γερμανία 1-1 (Ημίχρονο)

Οι δύο ομάδες έδειξαν ζωηρές από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, δείχνοντας διάθεση για επιθετικό ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα οι σημαντικές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες να μην αργήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Γκνάμπρι (Γερμανία-17’) και Έιμπραχαμ (Αγγλία-18’) ήταν οι πρωταγωνιστές ενός εκρηκτικού δίλεπτου, με τις προσπάθειες των δύο άσων να σταματούν στους αντίπαλους τερματοφύλακες, οι οποίοι ωστόσο δεν κατάφεραν να επιδείξουν την ίδια αποτελεσματικότητα λίγο αργότερα.

Στο 35ο λεπτό η υπέροχη σέντρα του Τολιάν βρήκε τον Ντέιβι Ζέλκε και ο άσος της Λειψίας φρόντισε να βρει δίχτυα με κοντινή κεφαλιά. Έξι λεπτά αργότερα ωστόσο ο Ντέιβιντ Γκρέι διαμόρφωσε την τελική εικόνα του πρώτου 45λεπτου, σκοράροντας από κοντινή απόσταση, εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της γερμανικής άμυνας μετά απο εκτέλεση κόρνερ των «τριών λιονταριών».

Δείτε τα γκολ:

Ζέλκε 0-1

 

Γκρέι 1-1

Αγγλία: Πίκφορντ, Χόλγκεϊτ, Τσέιμπερς, Μόουσον, Τσίλγουελ, Γκρέι, Τσαλόμπα, Χιουζ, Γουόρντ-Πρόουζ, Μπέικερ, Έιμπραχαμ

Στον πάγκο: Γκαν, Στέφενς, Ρέντμοντ, Τάργκετ, Μέρφι, Σουίφτ, Χόλντινγκ, Ιόρφα, Γκρίλις, Μίτσελ, Γούντροου

Γερμανία: Πόλερσμπεργκ, Τολιάν, Γιουνγκ, Κεμπφ, Γκέρχαρντ, Χάμπερερ, Φίλιπ, Μέγιερ, Άρνολντ, Γκνάμπρι, Ζέλκε

Στον πάγκο: Αμίρι, Αντόν, Νταχούντ, Κέρερ, Κλούντερ, Κορ, Εζτουνάλι, Πλάτε, Σβάμπε, Σταρκ, Βλαχοδήμος, Βάισερ