Γουάλας τριετίας στη Μίλγουολ

Ο Τζεντ Γουάλας είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της Μίλγουολ για τα επόμενα τρία χρόνια, με τα «λιοντάρια» να ανακοινώνουν την απόκτηση του από τη Γούλβς.



Γουάλας τριετίας στη Μίλγουολ

Ο 23χρονος εξτρέμ μόνο άγνωστος δεν είναι στη λονδρέζικη ομάδα, αφού έχει αγωνιστεί σε δύο διαφορετικές περιόδους ως δανεικός από τους «λύκους», με τη Μίλγουολ να τον αποκτά ενεργοποιώντας την οψιόν του δεύτερου δανεισμού του παίκτη (Ιανουάριος 2017).

Μετά την ανακοίνωση ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στο σάιτ της ομάδας: «Η μεταγραφή μου συζητιόταν από όταν είχα έρθει εδώ τον Ιανουάριο. Μόλις επέστρεψα ένιωσα πολύ οικεία», ενώ τόνισε πως«Ξέρω τους συμπαίκτες μου και τα πάω καλά με τον προπονητή, οπότε είμαι χαρούμενος που θα είμαι εδώ για τα επόμενα τρία χρόνια. Ελπίζω να έχουμε πολλές ακόμα καλές στιγμές».

Από την πλευρά του ο προπονητής τη Μίλγουολ, Νιλ Χάρις, επισήμανε πως: «Ο Τζεντ είναι ένας εξαιρετικός νέος παίκτης. Είχε δύο περιόδους ως δανεικός στο «Ντεν» και ευχαριστιόταν το χρόνο του εδώ. Ήταν αποφασισμένος να γυρίσει και να ξαναπαίξει εδώ. Η θέληση του να παίξει στη Μίλγουολ ήταν πολύ μεγάλη», ενώ παράλληλα μίλησε και για το τι αναμένεται να προσφέρει ο Γουάλας στην ομάδα : «Είναι ένας χαρισματικός εξτρέμ, έχει ταχύτητα, ενέργεια, θέληση για δουλειά και καλά τελειώματα. Αυτά θα είναι κλειδί για να κάνουμε μια καλή σεζόν στην Τσάμπιονσιπ».

Την περασμένη σεζόν ο Γουάλας ήταν από τους πρωταγωνιστές στην άνοδο της Μίλγουολ στην Τσάμπιονσιπ, αγωνιζόμενος σε 16 παιχνίδια και σκοράροντας 3 φορές.

Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος