Στην Μπέρτον ο Γουόρνοκ

Η Μπέρτον Άλμπιον είναι ο επόμενος σταθμός στην καρίερα του Στίβεν Γουόρνοκ, με τον Άγγλο αμυντικό να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο με τους «Brewers».



Στην Μπέρτον ο Γουόρνοκ

Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής έχει τεράστια εμπειρία τόσο σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, όσο και στην Τσάμπιονσιπ, αφού έχει αγωνιστεί σε Λίβερπουλ, Μπλάκμπερν, Άστον Βίλα, Λίντς, Ντέρμπι και εσχάτως στην Γουίγκαν.

Με την φανέλα των «Latics» την περασμένη σεζόν μέτρησε 45 συμμετοχές στην Τσάμπιονσιπ, όμως δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του να αποφύγει τον υποβιβασμό στη Λίγκ 1.

Μιλώντας για την μετακίνηση του στην Μπέρτον, ο Άγγλος πρώην διεθνής μπακ τόνισε: «Για μένα προσωπικά είναι ωραίο να έρχομαι για να παίξω σε μια ομάδα που παρέμεινε στην Τσάμπιονσιπ κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, κάτι το οποίο δείχνει πως ο προπονητής και το ρόστερ είναι κάτι παραπάνω από ικανοί για να πετύχουν την παραμονή στην κατηγορία»

Ο προπονητής των «Brewers», Νάιτζελ Κλάφ, από την πλευρά του δήλωσε πως: «Ο Στίβεν είναι ένας πολύ καλός αμυντικός. Πάντα μας άρεσε, από όταν έπαιζε στην Ντέρμπι, και πέρσι που ήταν στη Γουίγκαν. Θα μας δώσει την εμπειρία που χρειαζόμαστε στην Τσάμπιονσιπ».

Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος