Πογκμπά: «Κανένα πρόβλημα με Γκριεζμάν αν πήγαινε στη Σίτι»

Τις εκάστοτε αποφάσεις του συμπατριώτη του και καλού του φίλου, Αντουάν Γκριεζμάν, σέβεται ο Πολ Πογκμπά, που επιθυμεί να τον βλέπει να παίζει ποδόσφαιρο χαρούμενος, ακόμα και αν η μοίρα τον έφερνε ως αντίπαλο στο μέλλον με την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι!



Πογκμπά: «Κανένα πρόβλημα με Γκριεζμάν αν πήγαινε στη Σίτι»

Παρότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «πολιορκούσε» για αρκετό καιρό τον Αντουάν Γκριεζμάν, εντέλει ο Γάλλος φορ, ελέω και του μεταγραφικού εμπάργκο της μαδριλένικης ομάδας, θα παραμείνει στην Ισπανία και τη νέα χρονιά.

Ωστόσο, το γεγονός αυτό δεν στεναχωρεί ιδιαίτερα τον Πολ Πογκμπά, αν ο φίλος του και συμπαίκτης του στην εθνική ομάδα της Γαλλίας είναι ικανοποιημένος από την όποια απόφαση παίρνει ο ίδιος για την καριέρα του, ακόμα και αν επρόκειτο μακροπρόθεσμα να φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, γεγονός που θα τους έφερνε ως αντίπαλους στα ντέρμπι του Μάντσεστερ!

«Για τον Γκριεζμάν, εύχομαι μόνο για εκείνον να είναι χαρούμενος. Αν αυτό συμβαίνει με το να είναι στην Ατλέτικο ή με το να πάει στην Σίτι, θα το χειριστώ. Είναι από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου», το σχόλιο του 24χρονου μέσου για τον επιθετικό της Ατλέτικο Μαδρίτης.