Αζάρ: «Πανάξια τα βραβεία ο Καντέ, προπόνηση στον κήπο μου το γκολ με Άρσεναλ»! (pic+vid)

Τα σχόλιά του πάνω στους δύο ατομικούς τίτλους που του είχαν χάρισει οι φίλοι της Τσέλσι σε εκδήλωση του συλλόγου λίγο μετά τη λήξη της χρονιάς, όσον αφορά τον καλύτερο παίκτη και το ωραιότερο γκολ της σεζόν για τους «μπλε», έκανε ο... τιμώμενος, Εντέν Αζάρ.



Αζάρ: «Πανάξια τα βραβεία ο Καντέ, προπόνηση στον κήπο μου το γκολ με Άρσεναλ»! (pic+vid)

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός των πρωταθλητών Αγγλίας ανέφερε για το πρώτο του τρόπαιο, ότι οφείλεται στην ομαδική δουλειά που γίνεται στο σύνολο του Αντόνιο Κόντε, δίχως να παραλείψει να επαινέσει τον συμπαίκτη του, Ενγκολό Καντέ, θεωρώντας απολύτως δίκαιο το ότι «σάρωσε» τις προσωπικές διακρίσεις φέτος στο «Νησί».

«Πάντοτε είναι ωραίο να σε ψηφίζουν οι οπαδοί και να κερδίζεις βραβεία, όμως πιστεύω ότι ο Ενγκολό αξίζει πέρα ως πέρα όλους τους επαίνους που έλαβε τη φετινή σεζόν! Είμαι χαρούμνος, μα ξέρω ότι όλα τα παιδιά στην ομάδα θα άξιζαν να κερδίσουν φέτος το τρόπαιο του Καλύτερου Ποδοσφαιριστή, επειδή ήμασταν όλοι φανταστικοί», δήλωσε ο 26χρονος παίκτης των Λονδρέζων.

Σχετικά δε με το δεύτερο βραβείο του, ο Αζάρ δεν δίστασε να αποκαλύψει το... μυστικό που κρύβεται πίσω από το πολύ όμορφο τέρμα που σημείωσε στις 4/2 και τη νίκη με 3-1 κόντρα στη συμπολίτισσα Άρσεναλ και το οποίο βγήκε πρώτο στις προτιμήσεις των οπαδών του κλαμπ.

«Το δουλεύω καθημερινά στον... κήπο του σπιτιού με τα παιδιά μου! Όχι, εντάξει. Απλώς, παίζω με ένστικτο κι όταν δω μια ευκαιρία στο γήπεδο, προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ», είπε με χιουμοριστική διάθεση.

Παρακάτω, μπορείτε να θυμηθείτε το «σόλο» του Αζάρ που είχε κάνει το 2-0 στο ντέρμπι με τους «κανονιέρδες» στο «Στάμφορντ Μπριτζ» (τελικό αποτέλεσμα 3-1 υπέρ της Τσέλσι).