Στο τέλος της σεζόν αποφασίζει ο Κάρικ!

Το σίγουρο είναι ένα: Ο Μίκαελ Κάρικ θα φορά για ακόμη μία σεζόν τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μια και νιώθει ακόμη δυνατός να συνεχίσει την καριέρα του. Στο τέλος της νέας περιόδου θα κάνει τον απολογισμό του και θα λάβει την απόφασή του.  



Στο τέλος της σεζόν αποφασίζει ο Κάρικ!

Ο έμπειρος μέσος δεν το βάζει κάτω. Συνεχίζει να δουλεύει σκληρά παρά τα 35 του χρόνια και θα συνεχίσει να το κάνει για όσο τον βαστούν τα πόδια του. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «Δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου μια συγκεκριμένη ηλικία για το τέλος της καριέρας μου. Κοιτάζω κάθε χρόνο ξεχωριστά. Αυτό είπα και πέρυσι και θα το ξαναπώ του χρόνου. Θα δούμε στο τέλος της σεζόν»!

Σαν άλλος… Γκιγκς και Σκόουλς, ο διεθνής άσος συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «κόκκινους διαβόλους» ακόμη και στα ποδοσφαιρικά του γεράματα , κάτι που φέρνει και τις σχετικές… συγκρίσεις:  «Εχω μάθει πολλά από τον Ράιαν, τον Πολ και τον Γκάρι Νέβιλ που έπαιζαν εδώ μέχρι τα τέλη της τρίτης δεκαετίας της ζωής τους. Ήμουν τυχερός γιατί τους έζησα και έμαθα από αυτούς. Μπορεί να φτάσω τον Γκιγκς, όμως ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος».