Σμάιχελ: «Όνειρό μου να παίξει ο Κάσπερ στη Γιουνάιτεντ»

Ως επιθυμία ζωής περιέγραψε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «talkSPORT» το να δει τον γιο του, Κάσπερ, αγωνιζόμενο κάποια στιγμή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο βετεράνος τερματοφύλακας και θρύλος των «κόκκινων διαβόλων», Πέτερ Σμάιχελ.



Σμάιχελ: «Όνειρό μου να παίξει ο Κάσπερ στη Γιουνάιτεντ»

Παρά το όνειρο, όπως το χαρακτήρισε, να διαβεί ο γκολκίπερ της Λέστερ το... κατώφλι του «Ολντ Τράφορντ», ο πατέρας του παίκτη δήλωσε ενθουσιασμένος με τους «ισχυρούς άνδρες» των περυσινών πρωταθλητών Αγγλίας, οι οποίοι, όπως τόνισε, δεν στερούνται δυνατοτήτων, ώστε να σταθεροποιήσουν τις «αλεπούδες» στις κορυφαίες ομάδες του «Νησιού».

«Θα ήταν όνειρο να δω τον Κάσπερ να παίζει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Προσπαθώντας όμως, να είμαι ουδέτερος και αμερόληπτος και να μην βλέπω τα πράγματα από τη σκοπιά του πατέρα, πιστεύω ότι τα έχει πάει αρκετά καλά, ώστε να πείσει τον οποιονδήποτε ότι μπορεί να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Αμφιβολίες υπήρχαν, όταν πρωτοήρθε στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ πλέον απέδειξε την αξία του και στο Τσάμπιονς Λιγκ τη χρονιά που μας πέρασε. Αν ένας σύλλογος χρειάζεται έναν πραγματικά καλό τερματοφύλακα, τότε ο Κάσπερ είναι κάποιος που μπορεί να εμπιστευθεί», ανέφερε ο Πέτερ Σμάιχελ για τον 30χρονο γιο του και προσέθεσε:

«Φυσικά, θα ήθελα να πω ότι είμαι τρελός για τη Λέστερ και τους ιδιοκτήτες της! Είναι φανταστικοί, ειλικρινά πολύ καλοί για την Πρέμιερ Λιγκ. Δεν τους λείπουν ούτε τα χρήματα, ούτε η θέληση για να κάνουν τη Λέστερ ομάδα πρώτης τετράδας, ή τουλάχιστον εξάδας, ή έστω, οκτάδας. Είναι έτοιμοι για αυτό και μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον είναι πάντοτε ενδιαφέρον να παίζεις ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει ανάγκη προς το παρόν να αποχωρήσει από εκεί ο Κάσπερ, μα αν του παρουσιαζόταν μία ευκαιρία, σαν αυτή της μεταγραφής στη Γιουνάιτεντ, αυτό θα ήταν φανταστικό»!