Τέλος οι συνεργασίες με στοιχηματικές για την FA

Τη λήξη της συνεργασίας της με την Landbrokes ανακοίνωσε η FA, στα πλαίσια των μεταρρυθμίσεων που σκοπεύει να φέρει στο αγγλικό ποδόσφαιρο.



Τέλος οι συνεργασίες με στοιχηματικές για την FA

Με την πρόωρη λήξη της συνεργασίας με την γνωστή στοιχηματική εταιρεία, η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, σκοπεύει στο εγγύς μέλλον, να μην συνάψει ξανά χορηγίες με εταιρείες στοιχημάτων, ώστε να καταπολεμηθούν τα κρούσματα «στημένων» αγώνων στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Η απόφαση λήφθηκε από την FA στην προσπάθεια αντιμετώπισης τέτοιων φαινομένων, κατηγορώντας τις στοιχηματικές εταιρείες ως υπεύθυνες για την αλλοίωση αποτελεσμάτων στα παιχνίδια που έχει υπό την αιγίδα της. Η αυστηρότητα της FA για κρούσματα προκαθορισμένων αγώνων είναι γνωστή, με πιο πρόσφατη την τιμωρία του εκκεντρικού ποδοσφαιριστή Τζόι Μπάρτον για στοιχηματισμό σε αγώνες από το 2006 μέχρι το 2016.

Επίσης αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές στο θέμα των χορηγιών του Αγγλικού ποδοσφαίρου, καθώς έντεκα από τις είκοσι ομάδες της Πρέμιερ Λίγκ έχουνε χορηγό στην φανέλα τους κάποια εταιρία στοιχημάτων, ενώ η Football League που έχει υπό την αιγίδα της την Τσάμπιονσιπ και τις Λίγκ 1 και 2, χρηματοδοτείται από την Sky Bet.