«Δεν πληροφορηθήκαμε καμία συμφωνία Ταλίσκα-Γιουνάιτεντ»!

Μια μικρή... εκτροπή στην πορεία της διαφαινόμενης μεταγραφής του Ταλίσκα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρνουν οι δηλώσεις του υπυευθύνου υποδομών της Μπεσίκτας, Μετίν Αλμπαϊράκ, ο οποίος επεσήμανε πως ο τουρκικός σύλλογος δεν έχει ενημερωθεί για επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα στους Άγγλους και τον 23χρονο παίκτη! 



«Δεν πληροφορηθήκαμε καμία συμφωνία Ταλίσκα-Γιουνάιτεντ»!

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ανήκει στην Μπενφίκα, με την οποία έχει συμβόλαιο έως και τον Ιούνιο του 2019, ωστόσο, ο ίδιος αγωνίζεται από την περασμένη σεζόν ως δανεικός στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης, με την οποία κατέκτησε φέτος το τουρκικό πρωτάθλημα.

Ο δανεισμός του Ταλίσκα εκεί λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι (2018), τη στιγμή που, σύμφωνα με τον κ. Αλμπαϊράκ, η Μπεσίκτας επιθυμεί να εξαντλήσει την ισχύ της συνεργασίας της με τον 23χρονο ποδοσφαιριστή, καθώς μιλώντας στο Μέσο «Turkish-Football», τόνισε:

«Δεν έχουμε πληροφορηθεί για καμία συμφωνία μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Ταλίσκα. Ξέρουμε φυσικά, ότι όνειρο του κάθε ποδοσφαιριστή είναι να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ ή τη «La Liga» της Ισπανίας, όμως ο Ταλίσκα έχει άλλον ένα χρόνο συνεργασίας μαζί μας».