Ένας… killer για αντί Λουκάκου! (video)

Το όνομά του έχει γραφτεί εδώ και μέρες στα μεταγραφικά ρεπορτάζ της Έβερτον! Ο Σάντρο Ραμίρες αρέσει στον Ρόναλντ Κούμαν, οι συζητήσεις για την αγορά του είναι σε προχωρημένο στάδιο και ο ίδιος απέδειξε ακόμη μία φορά το λόγο που τα «ζαχαρωτά» τον θεωρούν ιδανικό για να καλύψει το κενό του… φευγάτου Ρομέλου Λουκάκου!  



Ένας… killer για αντί Λουκάκου! (video)

Είναι νεαρός, μόλις 21 ετών και ήδη έχει παραστάσεις από Μπαρτσελόνα, Πριμέρα Ντιβιζιόν, Μάλαγα και εθνική Ισπανίας. «Φτασμένος» σε καμία περίπτωση, όμως αν μη τι άλλο δείχνει να βαδίζει σε σταθερά ανοδική τροχιά.

Την Τρίτη (20/6) ο ίδιος φανέρωσε ακόμη μία φορά τις επιθετικές του αρετές, σκοράροντας σε βάρος της Πορτογαλίας U21 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Το τέρμα του έθεσε τις βάσεις για τη σημαντική νίκη των μικρών «φούριας ρόχας» (3-1) και παράλληλα έδωσε συνέχεια στο δικό του σερί που τον βρίσκει να έχει σκοράρει σε όλα τα τμήματα των εθνικών ομάδων που έχει αγωνιστεί!

Αναλυτικά:

Ισπανία U16: 5 γκολ

Ισπανία U17: 9 γκολ

Ισπανία U18: 1 γκολ

Ισπανία U19: 4 γκολ

Ισπανία U21: 1 γκολ.

Τα γκολ του χθες με αντίπαλο την Πορτογαλία U21:

Αυτά και άλλα πολλά είδαν τα «μάτια» της Έβερτον και αποφάσισαν να ρίξουν… τη ζαριά με τον Σάντρο Ραμίρες! Μεγάλο ρίσκο, κυρίως επειδή τον προορίζουν για αντικαταστάτη του τρομερού γκολτζή, Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος – βάσει των ρεπορτάζ του Νησιού- βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στην Τσέλσι! Μεγάλες απαιτήσεις, με λίγα λόγια, για έναν ποδοσφαιριστή που ουσιαστικά τώρα ξεκινά την επαγγελματική του πορεία!

Και για να τα λέμε όλα… Ο Σάντρο Ραμίρες απέδειξε και την περασμένη σεζόν, την πρώτη ουσιαστικά «γεμάτη» στην καριέρα του, ότι διαθέτει την απαιτούμενη ποιότητα και τις δυνατότητες για το «μπαμ» τύπου Λουκάκου στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Τα στατιστικά του στη Μάλαγα ήταν τρομερά. Καθόλη τη διάρκεια της Πριμέρα Ντιβιζιόν, ο νεαρός Ισπανός είχε 37 σουτ στον στόχο, εκ των οποίων τα 14 έγιναν γκολ, τα 5 από αυτά σημειώθηκαν εκτός περιοχής, ενώ καταμέτρησε και 3 ασίστ. Not bad…