Γκέιγ: «Δεν περίμενα να βγω δεύτερος καλύτερος παίκτης»!

Απροσδόκητο ήταν για τον Ιντρίσα Γκάνα Γκέιγ το γεγονός ότι βγήκε δεύτερος, πίσω από τον Ρομέλου Λουκάκου, στις προτιμήσεις του κοινού, αλλά και των συμπαικτών του, όσον αφορά τα δύο αντίστοιχα βραβεία για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της φετινής Έβερτον.



Γκέιγ: «Δεν περίμενα να βγω δεύτερος καλύτερος παίκτης»!

Ο Σενεγαλέζος μέσος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, εξέφρασε τη μεγάλη χαρά που του έδωσε μία τέτοια διάκριση, ασχέτως του αν τελικά τα δύο προσωπικά τρόπαια κατέληξαν στο... βαρύ πυροβολικό των «ζαχαρωτών», τονίζοντας ότι η δεύτερη αυτή θέση τον τροφοδοτεί με ακόμη μεγαλύτερη ισχύ ενόψει της καινούριας σεζόν.  

 «Το να ψηφιστώ ανάμεσα στους δύο καλύτερους παίκτες του συλλόγου είναι σπουδαίο, όμως δεν περίμενα ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο! Είναι κάτι που με κάνει να θέλω να συγκεντρωθώ και να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά για τη νέα σεζόν», είπε ο 27χρονος ποδοδσφαιριστής και κάνοντας έναν μικρό απολογισμό της περασμένης χρονιάς, συμπλήρωσε:

«Η τελευταία χρονιά μας δεν ήταν άσχημη και μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τον πρώτο χρόνο μου στην Έβερτον, αλλά γνωρίζω επίσης, ότι μπορώ να βελτιωθώ. Πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο που ήταν να προκριθούμε στα ευρωπαϊκά κύπελλα και έχουμε επίγνωση ότι απαιτείται πολλή δουλειά όλο το καλοκαίρι για να τον ξαναπετύχουμε».