Ντάνιελς: «Όποιος θέλει τον Κινγκ, θα χρειαστεί πολλά λεφτά»!

Την... μπάνκα στον αέρα θα πρέπει, κατά τον Τσάρλι Ντάνιελς, να τινάξει όποιος σύλλογος κάνει κρούση στην Μπόρνμουθ για την αγορά του συμπαίκτη του, Τζόσουα Κινγκ.



Ντάνιελς: «Όποιος θέλει τον Κινγκ, θα χρειαστεί πολλά λεφτά»!

Ο Νορβηγός διεθνής επιθετικός ήταν αναμφίβολα, ένας από τους πρωταγωνιστές των «κερασιών» στη φετινή πολύ καλή πορεία που τους απέφερε την 9η θέση της τελικής κατάταξης, βρίσκοντας 16 φορές το... δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα, κάτι που, όπως επεσήμανε ο Άγγλος αριστερός μπακ ελάχιστοι ποδοσφαιριστές κατόρθωσαν.

«Δεν θα μου έκανε καμία έκπληξη, εάν έρχονταν ορισμένα «μεγάλα» ονόματα της κατηγορίας για να... ψαρέψουν τον Κινγκ! Εμείς όλοι βεβαίως, ευχόμαστε να είναι μαζί μας και την επόμενη σεζόν και θέλουμε να πιστεύουμε ότι έτσι θα εξελιχθούν τα πράγματα. Αν όμως, κάποιος επιχειρήσει να τον αγοράσει, τότε θα πρέπει να ξέρει ότι θα του κοστίσει πολλά χρήματα», ανέφερε αρχικά ο Ντάνιελς για τον 25χρονο φορ και συμπλήρωσε:

«Σκόραρε 16 τέρματα στην Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη σεζόν και δεν είχαν πολλοί επιθετικοί στο πρωτάθλημα καλύτερη επίδοση από αυτή. Ελπίζω αυτός που τον θέλει να έχει έναν μεγάλο λογαριασμό τραπέζης. Σίγουρα, θα τον χρειαστεί»!