Καμία δικλείδα στη συμφωνία Γιουνάιτεντ – Ρεάλ από το 2009!

Τίποτα δεν θα μπορέσει να σταθεί εμπόδιο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν φέρει... τον κόσμο ανάποδα στο οικονομικό και προσπαθήσει για την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο. Καμία ρήτρα δεν δεσμεύει τον Πορτογάλο από το 2009, όταν κι έκανε τη διαδρομή από το «Ολντ Τράφορντ» στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».  



Καμία δικλείδα στη συμφωνία Γιουνάιτεντ – Ρεάλ από το 2009!

Όταν πριν από οχτώ χρόνια ολοκληρώθηκε το τότε, μεγαλύτερο deal στην ιστορία του ποδοσφαίρου έναντι 80 εκατ.λιρών, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να φεύγει από τη Γιουνάιτεντ για να κάνει πράξη πολλά ποδοσφαιρικά όνειρα στη Μαδρίτη, δεν συμπεριλήφθηκε κανείς ειδικός όρος στη συμφωνία των δύο εμπλεκόμενων συλλόγων!

Μονάχα 80 εκατομμύρια κι αυτά... ντούκου, με τους «κόκκινους διαβόλους» να τα παίρνουν όλα με τη μία κι όχι σε δόσεις. Αυτό και τίποτα άλλο όμως...

Η Ρεάλ δεν εξασφάλισε καμία δικλείδα, τίποτα για να... προστατεύσει τα συμφέροντά της στο οικονομικό σκέλος, καμία... απαγόρευση για το μέλλον. Έτσι, δεν υπάρχει τίποτα να εμποδίσει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ αν πράγματι η Γιουνάιτεντ κάνει την κίνησή της και η Ρεάλ δώσει τη συγκατάθεση.