Σλοβακία - Αγγλία 1-0 (Ημίχρονο)

Το μέτριο πρόσωπο της πρώτης αγωνιστικής απέναντι στους Σουηδούς (0-0) παρουσιάζει εκ νέου απέναντι στη Σλοβακία το Κ-21 συγκρότημα της Εθνικής Αγγλίας, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 1-0 στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης του Κιέλτσε για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Πολωνία.



Σλοβακία - Αγγλία 1-0 (Ημίχρονο)

Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε νωθρά, οι δύο ομάδες έμοιαζαν αγχωμένες, αδυνατώντας να βρουν ρυθμό στο πρώτο εικοσάλεπτο της συνάντησης. Οι Σλοβάκοι ωστόσο είναι αυτοί που ευτύχησαν να βρουν στο 23ο λεπτό το δρόμο προς τα δίχτυα, εκμεταλλευόμενοι ένα έξοχο χτύπημα κόρνερ του Ρούσνακ, ο οποίος βρήκε το κεφάλι του Μάρτιν Χριέν και αυτός με τη σειρά του εκτέλεσε με ακρίβεια στην αριστερή γωνία του Πίκφορντ.

Στο 43’ ο τερματοφύλακας των «τριών λιονταριών» κατάφερε να αποκρούσει ένα μακρινό αλλά επικίνδυνο σουτ από τον Μίχαλικ, με την ομάδα του Έιντι Μπούθροϊντ να μην βγάζει καμία αντίδραση μέχρι την ανάπαυλα και τον Άγγλο τεχνικό να έχει σίγουρα πολλά να διορθώσει εν όψει του δευτέρου μέρους.

Δείτε το γκολ που χωρίζει τις δύο ομάδες:

Οι συνθέσεις:

Σλοβακία Κ-21: Χόβαν, Νινιάι, Σκρίνιαρ, Βάλιεντ, Λομπότκα, Μίχαλικ, Χρίεν, Ρούσνακ, Μάζαν, Ζρέλακ, Μπέρο

Αγγλία Κ-21: Πίκφορντ, Χόλγκεϊτ, Τσίλγουελ, Τσαλόμπα, Τσέιμπερς, Γουόρντ-Πράους, Έιμπραχαμ, Μπέικερ, Ρέντμοντ, Σουίφτ, Μόσον