Επιστροφή του Ίντι σχεδιάζει η Στόουκ

Να φέρει και πάλι στο «Bet365 Stadium» τον Μπρούνο Μάρτινς Ίντι επιχειρεί η Στόουκ, σύμφωνα με σχετικές δηλώσεις που έκανε ο διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου, Τόνι Σκόουλς.



Επιστροφή του Ίντι σχεδιάζει η Στόουκ

Ο 25χρονος Ολλανδός αποτέλεσε τη βασική επιλογή του Μαρκ Χιουζ για το κέντρο της άμυνάς του στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ καταγράφοντας 35 συμμετοχές (σε σύνολο 38 αγώνων) με 1 τέρμα (κόντρα στην πρωταθλήτρια Τσέλσι, στο «Στάμφορντ Μπριτζ») και έτσι, παρά τη λήξη του μονοετούς δανεισμού του και την επιστροφή του στην Πόρτο, όπου και ανήκει, οι ιθύνοντες του κλαμπ εργάζονται πάνω στο ενδεχόμενο να γυρίσει ο παίκτης στους «πότερς».

«Από τη στιγμή που εμπλέκονται κι άλλα μέρη στην υπόθεση, θα πρέπει να υπολογίσουμε και τη δική τους άποψη. Οπότε, δεν είναι μόνο θέμα δικό μας και του Μπρούνο, αλλά και του μάνατζερ του Μπρούνο, όπως και του άλλου συλλόγου, επίσης. Όλα πρέπει να οργανωθούν σωστά πριν την υπάρξει οριστική συμφωνία και είμαστε ιδιαιτέρως αισιόδοξοι πως θα υπάρξει. Ο Μπρούνο αποδείχθηκε ένας καλός παίκτης για εμάς, όμως καόμη, πρέπει να περιμένουμε», ήταν τα λόγια του κ. Σκόουλς στα Μέσα για τον Ίντι.