Θέλει Εμπαπέ στην Άρσεναλ ο Πετί

Την επιθυμία του να δει τον νεαρό επιθετικό της Μονακό και συμπατριώτη του, Κιλιάν Εμπαπέ, στην Άρσεναλ, εξέφρασε ο παλαίμαχος άσος των «κανονιέρηδων», Eμανουέλ Πετί



Θέλει Εμπαπέ στην Άρσεναλ ο Πετί

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Άρσεναλ παραμένει σταθερά ο Κιλιάν Εμπαπέ, τον οποίο θα ήθελε να δει με τα χρώματα των λονδρέζων ο Εμανουέλ Πετί.

Ο πρώην μέσος της Άρσεναλ παράλληλα, «έκρουσε» τον κώδωνα του κινδύνου για τον 18χρονο φορ, τονίζοντας το ρίσκο που εμπεριέχει μια μεταγραφή σε σύλλογο κορυφαίου επιπέδου από τόσο νεαρή ηλικία, χρησιμοποιώντας παράλληλα το παράδειγμα του Αντονί Μαρσιάλ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ο Εμπαπέ είναι ο ηγέτης αυτής της ποδοσφαιρικής γενιάς. Θα ήθελα να τον δώ να παίζει στην Άρσεναλ. Θυμάμαι δυο χρόνια πριν πως κάτι παρόμοιο συνέβη και με τον Μαρσιάλ. Ο Αντονί ήταν πολύ καλός στους πρώτους του μήνες στην Μάντσεστερ Γιουνάτεντ και από τότε που βρίσκεται εκεί ο Ζοσέ Μουρίνιο, δεν παίζει πλέον στην ίδια θέση. Είναι ένα ρίσκο.

Το ταλέντο είναι πάντα κάτι σημαντικό αλλά πάντα χρειάζεται και η αισιοδοξία που προκύπτει από μια καλή ομάδα και τον προπονητή. Πρέπει να είσαι δυνατός σωματικά αλλά και πνευματικά», τα λόγια του Εμανουέλ Πετί στο «talkSPORT».