«Ιδανική ομάδα για τον Κλάασεν η Έβερτον»!

Ο κατάλληλος παίκτης, στην κατάλληλη ομάδα! Κάπως έτσι περιέγραψε στο england365.gr ο Ολλανδός δημοσιογράφος, Πίετερ Σβαρτ, το «πάντρεμα» της Έβερτον με τον αρχηγό του Άγιαξ, Ντάβι Κλάασεν!  



«Ιδανική ομάδα για τον Κλάασεν η Έβερτον»!

Τα «ζαχαρωτά» ανακοίνωσαν την Πέμπτη (15/6) την απόκτηση του διεθνούς άσου του «Αίαντα» και ποιος ιδανικότερος να μας τον… συστήσει από τον δημοσιογράφο του έγκυρου «Voetbal International»!

Το england365.gr επικοινώνησε με τον Πίετερ Σβαρτ και εκείνος μας παρουσίασε όσα πρέπει να γνωρίζουμε- και οι φίλοι της Έβερτον να περιμένουν- για τον Ολλανδό μέσο!

«Πιστεύω πως, ναι, η Έβερτον είναι στο κατάλληλο επίπεδο για τον Κλάασεν! Δεν έχει τελειοποιήσει ακόμα τις δημιουργικές ικανότητές του, τις μεταβιβάσεις του, ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει με επιτυχία στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου», ήταν το πρώτο σχόλιο του Ολλανδού δημοσιογράφου, ο οποίος στη συνέχεια σχολίασε το «deal» της Έβερτον και τη βοήθεια που μπορεί να προσφέρει στην ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν η άφιξη του 24χρονου άσου:

«Είναι καλή μεταγραφή για την ίδια! Άλλωστε η Έβερτον χρειάζεται περισσότερους παίκτες που να σκοράρουν συχνά και ο Κλάασεν μπορεί να το κάνει αυτό! Θα προσθέσει, δηλαδή, περισσότερες επιθετικές λύσεις στην Έβερτον, η οποία πέρσι ήταν πολύ περισσότερο αμυντικογενής ομάδα».

Ποια στοιχεία είναι τα… ατού του Κλάασεν; Ο Πίετερ Σβαρτ μας έδωσε μια εικόνα από τα πλεονεκτήματα του ποδοσφαιριστή: «Μιλάμε για έναν πολύ έξυπνο ποδοσφαιριστή. Ένα από τα δυνατά του σημεία, λοιπόν, είναι ότι βρίσκεται μονίμως στο κατάλληλο σημείο, την κατάλληλη στιγμή».
 
Στη χώρα του, όμως, αλλά και στις τάξεις των οπαδών του Άγιαξ πως εξέλαβαν την απόφασή του να αποχωρήσει για το εξωτερικό; «Οι περισσότεροι άνθρωποι στην Ολλανδία θεωρούν ότι αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή για τον Κλάασεν να πάρει μεταγραφή και να προχωρήσει! Δεν υπήρχαν πολλά περιθώρια να βελτιωθεί στον Άγιαξ»!