Οι ενδεκάδες στο Γαλλία – Αγγλία

Έτοιμη για το φιλικό κόντρα στην Γαλλία στο “Σταντ ντε Φρανς” είναι η εθνική Αγγλίας, που θα έχει και οριστικά τον Τομ Χίτον κάτω από τα δοκάρια της και τον σκόρερ στο πρώτο γκολ της απέναντι στην Σκωτία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, να ξεκινάει βασικός. Ο 1222ος παίκτης που φοράει τη φανέλα των “τριών λιονταριών” γίνεται ο Κίραν Τρίπιερ.



Οι ενδεκάδες στο Γαλλία – Αγγλία

Οι “μπλε” από την πλευρά τους θα έχουν τον αρχηγό τους (και αρχηγό της Τότεναμ) Γιορίς στην εστία, παρά την κακή απομάκρυνση της μπάλας με την Σουηδία που κόστισε στην ομάδα του -για την ώρα- την πρώτη θέση στο γκρουπ στον δρόμο για την Ρωσία το 2018. Παίζουν μαζί στα χαφ Καντέ (Τσέλσι) και Πογκμπά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), ο Ζιρού της Άρσεναλ μαζί με τον φημολογούμενο μεταγραφικό της στόχο, Μπαπέ, στην κορυφή της επίθεσης.

Με τρεις στην άμυνα (σ.σ θα φανεί στο γήπεδο αν είναι κάποιος πιο μπροστά στο πλάι του Ντάιερ) και Τρίπιερ-Μπέρτραντ στις θέσεις των full backs παίζει ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Οι συνθέσεις:

Γαλλία: Γιορίς, Σιντιμπέ, Βαράν, Ουμτιτί, Μεντί, Ντεμπελέ, Καντέ, Πογκμπά, Λεμάρ, Ζιρού, Μπαπέ

Αγγλία: Χίτον, Τρίπιερ, Μπέρτραντ, Τζόουνς, Κέιχιλ, Στόουνς, Στέρλινγκ, Ντάιερ, Κέιν, Ντέλε, Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν

Στον πάγκο: Μπάτλαντ, Φόστερ, Χαρτ, Γουόκερ, Κρέσγουελ, Γκίμπσον, Σμόλινγκ, Λίβερμορ, Ντεφό, Λαλάνα, Ράσφορντ, Λίνγκαρντ