«Ντροπή που ακυρώθηκε το γκολ»!

Ντροπιαστικό χαρακτήρισε το σφάλμα του  διαιτητή της αναμέτρησης, Νταβίδ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν, να μην μετρήσει το γκολ του Σέιν Ντάφι στο 87' της αναμέτρησης με την Αυστρία ο συμπαίκτης του στην Εθνική Ιρλανδίας, Ρόμπι Μπρέιντι.  



«Ντροπή που ακυρώθηκε το γκολ»!
Το Έιρε είχε φέρει το παιχνίδι στα ίσα με το γκολ του Γουόλτερς δύο λεπτά νωρίτερα (85') από την επίμαχη φάση, γκολ που έμελλε να διαμορφώσει και το τελικό 1-1 του αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας (2018) στο «Aviva Stadium» του Δουβλίνου.
 
Ο Ισπανός «άρχων» του ματς καταλόγισε φάουλ στον υψηλόσωμο σέντερ μπακ των Ιρλανδών πάνω στον Αυστριακό δεξιό μπακ, Στέφαν Λάινερ, ακυρώνοντας παράλληλα το τέρμα που θα τους έδινε ισχυρό προβάδισμα για τη νίκη με ελάχιστα λεπτά να απομένουν για τη λήξη, απόφαση με την οποία διαφώνησε σύσσωμη η ομάδα των γηπεδούχων.
 
«Παρακολούθησα το γκολ μας που ακυρώθηκε και θεωρώ ότι είναι μεγάλη ντροπή! Στα δικά μου τα μάτια είναι γκολ! Δυστυχώς, αυτά τα πράγματα συμβαίνουν, πρέπει να το «χωνέψουμε» και να εξακολουθήσουμε να πορευόμαστε με αυτό. Στεκόμαστε αρκετά καλά ακόμη στη βαθμολογία (σ.σ. πρώτοι μαζί με τη Σερβία στους 12 βαθμούς με 4 παιχνίδια να απομένουν), όμως τα πράγματα δεν έχουν τελειώσει. Συνεχίζουμε από Σεπτέμβρη», σχολίασε ο αριστεροπόδαρος πλάγιος χαφ της Μπέρνλι στην ιρλανδική τηλεόραση ύστερα από το τέλος του αγώνα.