Ακριβότεροι του Μέσι, Ντέλε Άλι και Χάρι Κέιν

Μεγαλύτερη είναι η αξία των Χάρι Κέιν και Ντέλε Άλι στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο από αυτή του Λιονέλ Μέσι τη δεδομένη χρονική στιγμή, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιοποίησε η γνωστή ιστοσελίδα «CIES Football Observatory».  



Ακριβότεροι του Μέσι, Ντέλε Άλι και Χάρι Κέιν

Πρώτο στη σχετική λίστα φιγουράρει το όνομα του αστέρα της Μπαρτσελόνα Νεϊμάρ, του οποίου η τιμή υπολογίζεται στις 185.42 εκατομμύρια λίρες, για να ακολουθήσουν αμέσως μετά οι… εκπλήξεις.

Στη δεύτερη θέση συναντά κανείς τον Ντέλε Άλι με την τιμή του άσου της Τότεναμ να ανέρχεται στα 136.49 εκ. ενώ την πρώτη τριάδα κλείνει ο συμπαίκτης του και πρώτος σκόρερ της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, ο οποίος κοστίζει περίπου ενάμισι εκ. λιγότερο. Τέταρτος και… καταϊδρωμένος καταφθάνει ο πεντάκις κάτοχος της Χρυσής Μπάλας, Λιονέλ Μέσι, κοστίζοντας 133.5 εκ. ενώ την πεντάδα ολοκληρώνει ο Αντουάν Γκριζμάν της Ατλέτικο Μαδρίτης με 132.26 εκατομμύρια λίρες.

Στην έβδομη θέση «φιγουράρει» ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος κοστίζει σήμερα περίπου 25 εκατομμύρια λίρες περισσότερες από αυτές που αναγκάστηκε να βγάλει από τα ταμεία της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περασμένο καλοκαίρι για να τον αποκτήσει από τη Γιουβέντους.

Στην έκτη θέση βρίσκεται ο πρώην αστέρας της Λίβερπουλ και νυν της Μπαρτσελόνα, Λουίς Σουάρες ενώ τις θέσεις οκτώ με δέκα καταλαμβάνουν οι Γκονσάλο Ιγκουαϊν (Γιουβέντους), Εντέν Αζάρ (Τσέλσι) και Πάουλο Ντιμπάλα (Γιουβέντους).

Χρειάζεται κανείς να ανατρέξει στον αριθμό «11» για να συναντήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο ενώ αξίζει να σημειωθεί πως 23 από τις πρώτες 50 θέσεις καταλαμβάνουν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ.

Δείτε τους πρώτους πενήντα της σχετικής λίστας: