Γκουντογκάν: «Μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος ο Σανέ»

Για την πρώτη χρονιά του Λερόι Σανέ στο αγγλικό πρωτάθλημα μίλησε ο συμπαίκτης του στη Μάντσεστερ Σίτι, Ιλκάι Γκουντογκάν.



Γκουντογκάν: «Μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος ο Σανέ»

Ο Γερμανός μέσος τόνισε πως δεν περίμενε μια τόσο εντυπωσιακή σεζόν από τον συμπατριώτη του στην πρώτη τους σεζόν με τη φανέλα των «πολιτών, δηλώνοντας παράλληλα σίγουρος πως ο πρώην άσος της Σάλκε θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος κατά τη διάρκεια της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

«Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να συναντήσει δυσκολίες στην πρώτη του χρονιά στο αγγλικό πρωτάθλημα αφού διανύει μόλις το 21ο έτος της ηλικίας του. Περίμενα πως θα απαιτηθούν κάποιοι μήνες για να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο αλλά ειδικά στο δεύτερο μισό της σεζόν κατάφερε να δείξει εκπληκτικά πράγματα.  Είμαι σίγουρος πως μπορεί να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος κατά τη διάρκεια της νέας σεζόν. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε στην ομάδα μας» ανέφερε Ο Γκουντογκάν, ο οποίος βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας από το σοβαρό τραυματισμό που αποκόμισε απέναντι στην Μπόρνμουθ το Δεκέμβριο, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για επιστροφή του στις αρχές Αυγούστου.