Κόουλμαν: «Σπουδαίος βαθμός, θα καλύψουμε το κενό»

Σπουδαίο χαρακτήρισε το βαθμό (1-1) μέσα στο Βελιγράδι με την Εθνική Σερβίας ο προπονητής των Ουαλών, Κρις Κόουλμαν, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος λέγοντας μετά το ματς πως η ομάδα του είναι ικανή να καλύψει την απόσταση από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου.  



Κόουλμαν: «Σπουδαίος βαθμός, θα καλύψουμε το κενό»
Παρά την ισοπαλία, η οποία αφήνει στους 8 βαθμούς τους «δράκους» 4 αγωνιστικές πριν το τέλος και άρα, προσωρινά τουλάχιστον, εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου (4 βαθμούς απέχει από τις δύο πρώτες Σερβία και Ιρλανδία που ισοβαθμούν στους 12), ο Ουαλός κόουτς είναι πεπεισμένος ότι η ομάδα του θα μπορέσει να καταλάβει μία θέση στην πρώτη δυάδα του γκρουπ, το οποίο και έχρισε ως το δυσκολότερο ίσως της προκριματικής φάσης στην Ευρώπη.
 
«Ήταν ένας σπουδαίος βαθμός. Πάντοτε περιμένεις ένα δύσκολο παιχνίδι, όταν έρχεσαι εδώ πέρα, όμως νομίζω ότι καθ' όλη τη διάρκεια του 90λεπτου εμείς είχαμε τις καλύτερες φάσεις. Νομίζω ότι το πλάνο που είχαμε ως ομάδα δούλεψε. Ό,τι ζήτησα από τους παίκτες μου, εκείνοι το εφήρμοσαν, οπότε δεν μπορώ να παραπονεθώ για κάτι», είπε αρχικά ο Κρις Κόουλμαν και προσέθεσε:
 
«Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στο γκρουπ αυτό και ίσως παίζουμε, μάλιστα στο πιο δυνατό. Ο κόσμος θα βλέπει ότι η απόστασή μας από την κορυφή είναι 4 βαθμοί με 4 παιχνίδια να απομένουν, όμως είμαστε 100% σίγουροι πως θα καλύψουμε το κενό αυτό».