Δεν μπόρεσε να κρατήσει η Ουαλία

Με τον Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς της Νιούκαστλ να πετυχαίνει ακόμη ένα γκολ για λογαριασμό της εθνικής Σερβίας, η ομάδα του πήρε βαθμό από την Ουαλία στο Βελιγράδι (1-1) και επωφελούμενη της ισοπαλίας της Ιρλανδίας νωρίτερα, την ξεπέρασε στην κορυφή του 4ου ομίλου με ίσα συγκομιδή βαθμών.



Δεν μπόρεσε να κρατήσει η Ουαλία

Οι Ουαλοί ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο συγκριτικά με την εικόνα που παρουσίασαν στο δεύτερο, και ήταν απολύτως λογικό στο ένα να σκοράρουν και στο άλλο να δουν την εστία τους να παραβιάζεται. Σκόρερ για λογαριασμό τους ο Άαρον Ράμσεϊ, που νίκησε τον Στόικοβιτς με εκτέλεση πέναλτι α λα Πανένκα, στο ίδιο δηλαδή γήπεδο που ο Αντονίν Πανένκα δοκίμασε για πρώτη φορά να εκτελέσει πέναλτι καθ’ αυτόν (τον γνωστό, σκαφτό) τρόπο.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι το κυνήγησαν περισσότερο και αφού δεν σκόραραν με τον ίδιο τρόπο, έχοντας ζητήσει την εσχάτη των ποινών δις χωρίς να την κερδίσουν, ήρθε ο φορ της Νιούκαστλ, Μίτροβιτς, για το τελικό 1-1.

Η βαθμολογία μετά από έξι ματς:

1. Σερβία 12β.

2. Ιρλανδία 12β.

3. Ουαλία 8β.

4. Αυστρία 8β.

5. Γεωργία 3β.

6. Μολδαβία 2β.

Επόμενα παιχνίδια για τον όμιλο αυτά στις 2 Σεπτεμβρίου με την Γεωργία να φιλοξενεί την Ιρλανδία, την Σερβία την Μολδαβία, και την Ουαλία την Αυστρία, στο πιο σημαντικό παιχνίδι.