Ο’Νιλ: «Μας έκλεψαν»

Πλήρως αδικημένη αισθάνεται η Ιρλανδία σύμφωνα με τον προπονητή της, Μάρτιν Ο’Νιλ, που δεν κρατήθηκε και τα έχωσε στον Νταβίδ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν, ο οποίος καταλόγισε... μυστήριο φάουλ σε φάση δευτερόλεπτα πριν το... παραλίγο 2-1 των Ιρλανδών.



Ο’Νιλ: «Μας έκλεψαν»

Ο Σέιν Ντάφι έβαλε την μπάλα στα δίχτυα και όλοι νόμιζαν ότι η Ιρλανδία έκανε την ανατροπή στο σπουδαίο ματς του ομίλου της για τα προκριματικά του Μουντιάλ, αλλά ο Ισπανός ρέφερι είχε άλλη άποψη.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα ο Ο’Νιλ δήλωσε:

Αισθανόμαστε πως μας έκλεψαν γιατί θα έπρεπε να μετρήσει το γκολ. Ακόμη και οι Αυστριακοί εξεπλάγησαν όταν κατάλαβαν πως δεν μετράει. Αρχικά νόμιζα πως είχε καταλογιστεί. Ο βοηθός έτρεξε μέχρι το κέντρο γιατί νόμιζε ότι είχε μετρήσει και μετά έπρεπε να επιστρέψει. Ήταν μια κακή απόφαση, μια πολύ κακή απόφαση, που μας κόστισε τρεις βαθμούς” και προσέθεσε:

Είναι ένας πολύ δύσκολος όμιλος και σκεπτόμενος αυτό, το γκολ έπρεπε να μετρήσει. Θεωρώ ότι ο διαιτητής είχε κακό απόγευμα, αλλά αυτό δεν φτάνει για το κακό μας πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ήμασταν εξαιρετικοί”.