Τη μία, την... έθεσε εκτός!

Με ένα εξαιρετικό γκολ του Τζόναθαν Γουόλτερς η Ιρλανδία κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) απέναντι στην Αυστρία για το 4ο γκρουπ των ευρωπαϊκών προκριματικών του Μουντιάλ 2018, να την διατηρήσει χαμηλά εκτός δυάδας και να παραμείνει αήττητη στην κορυφή.



Τη μία, την... έθεσε εκτός!

Σαν μικροί τελικοί είναι τα ματς των Ιρλανδών στον όμιλο, που μετά τους Αυστριακούς θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι σε Σέρβους και Ουαλούς, για να προκύψει η ομάδα που θα περάσει απευθείας και αυτή που θα διεκδικήσει την πρόκριση μέσω των μπαράζ. Πρώτα το ματς με την Γεωργία στις 2 Σεπτεμβρίου, τρεις ημέρες μετά το εντός με την Σερβία. Με Μολδαβία και Ουαλία (εκτός) παίζουν αρχές Οκτωβρίου (6 και 9).

Όσον αφορά το σημερινό (11/6) παιχνίδι, οι Ελβετοί προηγήθηκαν με τον Χίντερεγκερ στο 31’ για να ακολουθήσει το πολύ όμορφο γκολ του παίκτη της Στόουκ και να διαμορφώσει το αποτέλεσμα πέντε λεπτά πριν το φινάλε. Καλό το ματς, με τις δύο ομάδες να έχουν διαστήματα που θα μπορούσαν να σκοράρουν κάποιο άλλο τέρμα, με συνολικά 23 ευκαιρίες στο 90λεπτο (13-10) με πέντε εκ των οποίων (2-3) να βρίσκουν στόχο.

Ακυρώθηκε γκολ του Σέιν Ντάφι στο φινάλε, με τον Μπορμπαλάν να δίνει φάουλ νωρίτερα στη φάση.

 

 

Η βαθμολογία:

1. Ιρλανδία 12β. (6 ματς)

2. Σερβία 11β. (5 ματς)

3. Αυστρία 8β. (6 ματς)

4. Ουαλία 7β. (5 ματς)

5. Γεωργία 3β. (6 ματς)

6. Μολδαβία 2β. (6 ματς)