Άλεν: «Πλήγμα ο Μπέιλ, μα είμαστε ομάδα»

Στη μεγάλη απουσία του συμπαίκτη του, Γκάρεθ Μπέιλ, στάθηκε με δηλώσεις του ο  Τζο Άλεν ενόψει του κρίσμιου αγώνα της Εθνικής Ουαλίας στο Βελιγράδι απέναντι στη Σερβία (11/6) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τονίζοντας ωστόσο, ότι οι «δράκοι» διακρίνονται για την καλή συλλογική τους προσπάθεια.



Άλεν: «Πλήγμα ο Μπέιλ, μα είμαστε ομάδα»

«Θα είναι πλήγμα που δεν θα έχουμε μαζί μας τον Μπέιλ. Θα μας λείψει, δεν κρυβόμαστε από αυτό. Είναι παίκτης-κλειδί για εμάς, καθώς πρόκειται για έναν παγκόσμιας κλάσης ποδοσφαιριστή, μα ένα από τα βασικότερα προσόντα του συνόλου μας έχει να κάνει με την ομαδική μας δουλειά και είμαστε ανθεκτικοί σε τέτοιες καταστάσεις», δήλωσε αρχικά ο 27χρονος χαφ.

Ο ποδοσφαιριστής της Στόουκ δεν παρέλειψε να κάνει και μία αναφορά στην προηγούμενη φορά που το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Σερβία, όταν και ήταν παρών στη συντριβή με 6-1 στον αγώνα εκείνον στις 11 Σεπτεμβρίου 2012 για τα προκριματικά του Μουντιάλ σχολιάζοντας:

«Για μένα ήταν η χειρότερη βραδιά με τη φανέλα της Ουαλίας. Κάποια από τα παιδιά είναι ακόμη στην ομάδα, κάποιοι άλλοι είναι νέοι παίκτες, όμως πλέον απέχουμε... εκατομμύρια μίλια μακριά από το σύνολο που εμφανίστηκε εκείνη τη νύχτα»!