«Χρυσή Μπάλα» ονειρεύεται ο Κέιν

Το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας» φιλοδοξεί να κατακτήσει ο Άγγλος διεθνής επιθετικός της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, όπως δήλωσε σε γνωστό βρετανικό Μέσο.



«Χρυσή Μπάλα» ονειρεύεται ο Κέιν

Ο 23χρονος στράικερ και πρώτος σκόρερ της φετινής Πρέμιερ Λιγκ με 29 τέρματα ερωτήθηκε σχετικά με το αν βρίσκεται στα πλάνα του η απονομή της συγκεκριμένης τιμητικής διάκρισης, με τον ίδιο να απαντά καταφατικά, τονίζοντας παράλληλα, ότι το να επιτύχει κάτι τέτοιο είναι θέμα κυρίως ομαδικής, και όχι ατομικής, δουλειάς.

«Και ποιος δεν θα ήθελε να κερδίσει το μεγάλο, χρυσό αυτό τρόπαιο; Είναι κάτι που σίγουρα φιλοδοξώ να κάνω! Για να το καταφέρεις αυτό, θα πρέπει να κερδίζεις τις μεγάλες διοργανώσεις με το σύλλογο και τη χώρα σου. Ο Ρονάλντο κέρδισε το Γιούρο και το Τσάμπιονς Λιγκ και αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος που τις περισσότερες φορές κερδίζει αυτό το βραβείο. Ο Μέσι είναι μία παρόμοια κατάσταση», είπε αρχικά ο ποδοσφαιριστής των «σπιρουνιών» και των «τριών λιονταριών», για να ολοκληρώσει:

«Μία τέτοια επιτυχία αποτελεί μέρος μιας ομαδικής προσπάθειας, το να κατακτάς, δηλαδή, τίτλους. Αυτό ελπίζω ότι μπορούμε να το κατορθώσουμε στην Τότεναμ. Και εννοείται, πως θα ήθελα να κερδίσω ένα τέτοιο έπαθλο κάποια μέρα»!