Στον Κέιν το περιβραχιόνιο!

Την ευκαιρία να δείξει, εκτός των άλλων, τις ηγετικές του ικανότητες θα έχει ο Χάρι Κέιν στην σαββατιάτικη (10/6) αναμέτρηση με την Σκωτία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, αφού ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ αποφάσισε να του δώσει το περιβραχιόνιο!  



Στον Κέιν το περιβραχιόνιο!

Ο επιθετικός της Τότεναμ θα είναι ο πέμπτος στα τελευταία επτά παιχνίδια της ομάδας που θα αναλάβει τα ηνία εντός αγωνιστικού χώρου, με τον ομοσπονδιακό του τεχνικό να ελπίζει ότι στο πρόσωπό του βρήκε τον… μόνιμο αρχηγό των «τριών λιονταριών» για τα επόμενα χρόνια!

«Ναι, νομίζω ότι ως ομάδα οφείλεις να έχεις έναν μόνιμο captain! Ο Κέιν δεν ήταν μαζί μας το τελευταίο διάστημα, όμως η  νοοτροπία του είναι εξαιρετική. Έχει μια καταπληκτική οπτική για το παιχνίδι. Θεωρώ ότι είναι ικανός να καθοδηγήσει την ομάδα μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Αγγλίας.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και την αυριανή, βρετανική κόντρα, ο Σάουθγκεϊτ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, ενώ προανήγγειλε ότι θα παρατάξει την Αγγλία με σύστημα 3-4-3.