Έπλεξε το εγκώμιο του Σάουθγκεϊτ ο Κέιχιλ

Με τα καλύτερα λόγια για τον νυν προπονητή του στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μίλησε ο Γκάρι Κέιχιλ, τον οποίο ξεχωρίζει γενικότερα ως προσωπικότητα, σε σχέση με όσους προπονητές είχε συναντήσει προηγουμένως στο εθνικό συγκρότημα. Παράλληλα, τόνιζε πως με τον 47χρονο τεχνικό στο «τιμόνι», δεν υπάρχει «ταβάνι» για βελτίωση της Αγγλίας ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018!



Έπλεξε το εγκώμιο του Σάουθγκεϊτ ο Κέιχιλ

«Είχα άριστες σχέσεις με όλους τους προπονητές μου στην Αγγλία, αλλά με τον Γκάρεθ αυτό που διαφέρει είναι ότι έχει βρεθεί εκεί που είμαι. Έχει φορέσει την φανέλα, γνωρίζει πώς είναι να παίζεις για την χώρα σου και την πίεση που ακολουθεί. Ξέρει τις προσδοκίες που υπάρχουν από εμάς.

Έπαιζε και εκείνος στην ίδια θέση ακριβώς με μένα και προφανώς ακούω πάντα τι έχει να μου πει. Είναι πολύ και είχαμε μαζί πολλές συζητήσεις. Τον ρωτάω ενίοτε διάφορα πράγματα και μου έχει δώσει αρκετές συμβουλές για το αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού μου», τα όσα κολακευτικά ανέφερε για τον προπονητή του στα «τρία λιοντάρια» ο αμυντικός της Τσέλσι στην «Standard», ενώ για την Αγγλία και τα περιθώρια βελτίωσης της στο άμεσο μέλλον, πρόσθεσε:

«Οι αμυντικές μας επιδόσεις έχουν βελτιωθεί γιατί δουλεύουμε με έναν προπονητή που έπαιζε ως αμυντικός. Ελπίζω πως από τώρα και μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, θα υπάρξει μεγάλη πρόοδος της ομάδας. Λίγα χρόνια πριν, στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο, ήμασταν αρκετά νέοι ως σύνολο. Οι παίκτες έχουν περάσει περισσότερα πλέον, έχουν κερδίσει τρόπαια και φυσιολογικά έχουν μεγαλώσει και μαζί. Υπάρχει σίγουρα περιθώρια για βελτίωση. Μπορούμε να συνεχίσουμε να μαθαίνουμε και να χτίζουμε πάνω σε αυτά».