Θέλει και άλλα γκολ με την Αγγλία ο Κέιν!

Τους αγωνιστικούς ρυθμούς που συνηθίζει να «πιάνει» με την Τότεναμ, επιθυμεί να βρει εν καιρώ και με την εθνική ομάδα της Αγγλίας ο Χάρι Κέιν, ο οποίος υπογράμμισε παράλληλα την προσμονή του για το μεγάλο παιχνίδι με αντίπαλο την Σκωτία το προσεχές Σάββατο!  



Θέλει και άλλα γκολ με την Αγγλία ο Κέιν!

Έχοντας πέντε τέρματα σε 17 εμφανίσεις με τα «τρία λιοντάρια», ο Άγγλος επιθετικός θέλει να δίνει τον καλύτερο εαυτό του και με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, αφού στόχος του είναι να μαθαίνει από τις όποιες κριτικές και να γίνεται καλύτερο: «Ως επιθετικός, πάντα θα βρίσκεται υπό... εξονυχιστικό έλεγχο! Ο κόσμος θέλει πάντα να βλέπει από σένα γκολ.

Είμαι αισιόδοξος όμως την δεδομένη χρονική στιγμή. Δεν έχω παίξει με την εθνική ομάδα εδώ και κάποιο διάστημα, λόγω τραυματισμού, οπότε είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω ξανά και ελπίζω να σκοράρω.

Με τον σύλλογο σου, βρίσκεσαι σε ρυθμό συνεχώς, αλλά με την εθνική σου ομάδα δεν είναι έτσι. Συναντιόμαστε όλοι οι παίκτες τώρα και είναι κάτι στο οποίο χρειάζεται να συνηθίσω. Δεν κοιτάζω καθόλου τα ρεκόρ, αλλά βλέπω πρώην παίκτες και πώς τα είχαν πάει, και προφανώς ο Άλαν Σίρερ ήταν ένας φανταστικός παίκτης για τους συλλόγους του και την εθνική ομάδα. Το να βλέπω τέτοιους παίκτες μπορεί μόνο να με ωφελήσει», ήταν τα λόγια του Χάρι Κέιν στον «Sky Sports».

Η Αγγλία φιλοξενείται το Σάββατο απ’ την Σκωτία στο «Χάμπντεν Παρκ», στο πλαίσιο του 6ου προκριματικού ομίλου για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, παιχνίδι που περιμένει με ανυπομονησία ο 24χρονος φορ: «Θα είναι σαν ένα ντέρμπι συλλόγων! Γνωρίζουμε τι σημαίνει για όλους και φυσικά για εμάς. Θα είναι ένα παιχνίδι με πολύ πάθος και ελπίζω πως θα επιστρέψουμε σπίτι μας χαρούμενοι με το τέλος του αγώνα».