«Μίδας» ο Λουκάκου, πιο πάνω και από Ντ. Κόστα!

Απίστευτα ποσά είναι έτοιμη να δαπανήσει η Τσέλσι προκειμένου να πάρει… πίσω τον Ρομέλου Λουκάκου, σε τέτοιο βαθμό που οι πληροφορίες των βρετανικών Μέσων αναφέρουν ότι αν το «deal» κλείσει τότε ο Βέλγος επιθετικός θα λαμβάνει περισσότερα και από τον Ντιέγκο Κόστα!  



«Μίδας» ο Λουκάκου, πιο πάνω και από Ντ. Κόστα!

Όλα αυτά τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής της Έβερτον παραδέχθηκε δημοσίως ότι έχει δώσει τα χέρια με την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του!

Στην Αγγλία θεωρούν… κρυφό μυστικό ότι ο Ρομ θα επιστρέψει στην Τσέλσι, η οποία έχει δείξει τον μεγαλύτερο ζήλο για να τον πάρει στην ομάδα της!

Η «Standard», λοιπόν, επέστρεψε με νέο δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται στα ακριβή ποσά του διαφαινόμενου deal! Αρχικά υποστηρίζει πως η Τσέλσι θα προσφέρει 80εκατ. λίρες στην Έβερτον και όχι 100εκατ. που αξίωναν τα «ζαχαρωτά», ενώ ο παίκτης θα λάβει πάνω από 150.000 εβδομαδιαίο μισθό!

Αν ισχύουν όλα αυτά τότε πράγματι ο Λουκάκου θα αμείβεται με περισσότερα χρήματα από όσα βγάζει αυτή τη στιγμή ο μεγάλος επιθετικός σταρ των Πρωταθλητών Αγγλίας, Ντιέγκο Κόστα.