Παίκτης της Ντέρμπι Κάουντι ο Ντέιβις

Στην Ντέρμπι Κάουντι θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα δύο χρόνια ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της Χαλ, Κέρτις Ντέιβις.  



Παίκτης της Ντέρμπι Κάουντι ο Ντέιβις
Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός αποτελεί το πρώτο χρονικά απόκτημα των «κριαριών» για τη θερινή μεταγραφική περίοδο, ενώ το ακριβές ποσό, το οποίο κατέβαλε ο σύλλογος της Τσάμπιονσιπ στην πρώην ομάδα του -που θα αγωνίζεται κι εκείνη φέτος στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Αγλίας- δεν έχει ακόμα δημοσιοποιηθεί.
 
Ο Άγγλος μπακ αγωνίστηκε στις «τίγρεις» για τέσσερα χρόνια, και ειδικότερα, από τον Ιούλιο του 2013, όταν ήρθε από την Μπέρμιγχαμ έως και τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, στην οποία κατέγραψε 29 συμμετοχές (26 στην Πρέμιερ Λιγκ, 2 σε Λιγκ Καπ, 1 σε Κύπελλο) συνολικά, μην καταφέρνοντας παρ' όλα αυτά, να πετύχει το στόχο της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία για το κλαμπ, του οποίου ήταν μέχρι χθες μέλος.
 
Κορυφαίο ίσως στιγμιότυπο στην καριέρα του Ντέιβις με τη φανέλα της Χαλ -και όχι μόνο- ήταν το γκολ που σημειώσε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το 2014 με την Άρσεναλ, κάτι που εντούτοις, δεν στάθηκε αρκετό για να δώσει το τρόπαιο στην -τότε- ομάδα του.
 
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Πέρασα τέσσερα χρόνια στη Χαλ, τα οποία απόλαυσα πραγματικά, με τα πάνω και τα κάτω τους. Ένιωσα, ωστόσο, ότι είχε έρθει η ώρα για μία νέα πρόκληση.Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα και η ευκαιρία να παίξω για αυτόν τον προπονητή σε αυτή την ομάδα είναι πολύ μεγάλη. Πιστεύω ότι είναι και μια καλή ευκαιρία για την ομάδα να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ», ήταν τα πρώτα λόγια του Ντέιβις ως παίκτη της Κάουντι.